Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >> Content

Kako to Utočište narusenog namještaj prouzročene gume

gume često ogrebotina površine dođe u dodir s . Tenisice ostaviti crne oznake na podovima i namještaj dobiva pogođeni sličnih problema kada guma udari silom pod pravim kutom . Namještaj unakaziti binamještaj izgledati starije nego što zapravo može biti i negativno utjecati na njegov izgled . Budite oprezni prilikom popravak guma - narusenog namještaj kako bi se spriječilo namještaj od oštećenja vodom ili oštećen tijekom čišćenja process.Things morat ćete Srpski bijelog octa
sprej bocu
Mekana spužva
Guma za uklanjanje < br > Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

trti na gumenim maraka snažno prstima . Trenja često ljušti gumene maraka off namještaja bez dodatnog rada koji je potreban , a to neće oštetiti namještaj uopće .
2

sprej bilo tvrdokornih tragovi guma s otopinom tople vode i bijelog octa iz sprej bocu . Ocat pomaže razbiti gumene maraka , a budući da ne koristite više vlage ,namještaj ne bi trebao biti obojan ili oštećeni od njega .
3

Obrišite na oznakama s mekana spužva jednomocat je imao priliku da postavite u gume . Trenja od spužve u kombinaciji s kiselosti octa treba ukloniti sve preostale scuffs .
4

Nanesite gumenu maknuti s namještajem , akoocat je neučinkovit . Slijedite sve upute na kontejner kako bi se spriječilo oštećenje namještaja .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1016086844.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.