# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> Kuća za čišćenje >>

Kako to Utočište narusenog namještaj prouzročene gume

gume često ogrebotina površine dođe u dodir s . Tenisice ostaviti crne oznake na podovima i namještaj dobiva pogođeni sličnih problema kada guma udari silom pod pravim kutom . Namještaj unakaziti binamještaj izgledati starije nego što zapravo može biti i negativno utjecati na njegov izgled . Budite oprezni prilikom popravak guma - narusenog namještaj kako bi se spriječilo namještaj od oštećenja vodom ili oštećen tijekom čišćenja process.Things morat ćete Srpski bijelog octa
sprej bocu
Mekana spužva
Guma za uklanjanje
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

trti na gumenim maraka snažno prstima . Trenja često ljušti gumene maraka off namještaja bez dodatnog rada koji je potreban , a to neće oštetiti namještaj uopće .
2

sprej bilo tvrdokornih tragovi guma s otopinom tople vode i bijelog octa iz sprej bocu . Ocat pomaže razbiti gumene maraka , a budući da ne koristite više vlage ,namještaj ne bi trebao biti obojan ili oštećeni od njega .
3

Obrišite na oznakama s mekana spužva jednomocat je imao priliku da postavite u gume . Trenja od spužve u kombinaciji s kiselosti octa treba ukloniti sve preostale scuffs .
4

Nanesite gumenu maknuti s namještajem , akoocat je neučinkovit . Slijedite sve upute na kontejner kako bi se spriječilo oštećenje namještaja .

Kako ukloniti Drvene novčića od drveta tablici

Grinje su među najčešćim zatvorenim štetnike - oni mogu zadesiti toliko različitih artikala u svojoj kući da ih u potpunosti kontrolira može biti izazov . Neke vrste grinja , kao što su grinje iz kućne prašine , najčešće se nalaze na namještaj , a uk

Více >