# >> Dom i vrt > >> Housekeeping >> praonica >>

Kako dobiti Miris Od afinitet Stroj za pranje rublja

Frigidaire Affinity front- loading perilica rublja je dizajniran kako bi radi pranja brži , jednostavniji i praktičniji . Perilica rublja ima 20 - ak minuta vremena za dovršenje punog ciklusa i ima značajke kako bi se uklonili mrlje i dezinficirati odjeću . Kao što je uobičajeno u mnogim prednjim punjenjem modela ,neugodan miris može razviti unutar Affinity stroj za pranje rublja , zbog rasta plijesni . Možete dobiti ustajali miris iz vašeg Affinity perilice rublja s isporuka oko kuće . To je ono što vam je potrebno Srpski 1 šalice sode bikarbone Srpski 1 šalica bijelog octa
Bucket
1/2 šalice bjelilo
staru četkicu za zube
Spužva
suhom krpom

Prikaži više uputa Screenshot
1. Ocat , naravno, ubija plijesan dok deodorizing svoj ​​Affinity perilicu rublja .

Ispunite Affinity perilicu rublja s toplom vodom . Dodajte 1 šalicu sode bikarbone i 1 šalicu bijelog octa u pranje da deodorize perilicu , ubiti kalup i očistiti filtar .
2

Otvorite vrata perilice nakon štodovrši . Ostavite vrata perilice otvorena da se osuši unutrašnjost .
3

Ulijte 1/2 litre tople vode u kantu . Dodajte 1/2 šalice bjelila .
4

umočite staru četkicu za zube u razrijeđenom izbjeljivač rješenje . Oguliti gumeni pečat duž unutarnje strane vrata perilice . Piling između gume i stakla s bjelilo se ubiti preostale spore plijesni i ukloniti mrlje .
5

Namočite spužvu s izbjeljivač rješenje . Operite gumenu brtvu i oko vrata perilice .
6

isperite unutrašnjost vrata vlažnom krpom . Osušite površine s drugom krpom . Rekvizit otvorena kako biunutrašnjost Affinity stroj za pranje rublja na potpuno osuši vrata .

Kako dobiti Mud mrlja od bijelog

To nije teško dobiti blato na bijelu odjeću . Iblato mrlja je također vrlo primjetna . No, ponekad to ne može pomoći . Djeca se vole igrati na otvorenom iu blatu . I odrasli i djeca igraju sportove koji se mogu dobitiosoba stvarno prljava . Čak vrtu

Více >