Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Koje su po vrhovima odbora za glačanje Izrađen od

? Nisu svi daske su stvoreni jednaki . Neki su idealni za visoku osobu , a drugi su podesiva za bilo koje visine . Neki su uravnoteženi dobro i imaju uske vojnici koji osiguravaju stabilnost , dok su drugi slab i lako prevrnuti . Unatoč tim razlikama , međutim , većina daske su napravljeni s istim materijalima . Metalni okvir

Većina daske su izrađeni od metala , što može izdržati toplinu od željeza . Baze većini daske za glačanje sastoji od radne platforme na noge, pričvršćenog na donjoj glačanje . Vrhovi većini daske za glačanje su ili perforirani lim ilimrežastog od metala ; rupe u površinske pomoć ohladiti ploču i spriječiti ga od savijanje . Nije sve daske imaju rupe u njima , no. Neki se sastoji od tankog sloja , ali čvrstog metala .

Pjena jastučići

metalni vrh na željezo je prekriven slojem toplinski otporne pjene . Ova pjena jastučići dasku za peglanje, da bi daska za lakše i učinkovitije . To stavlja barijeru između tvrdoj podlozi i na naslovnici , tako da ne slučajno peglati mrežaste tragove na odjeći . Iakopjena je otporan na toplinu , što će izgorjeti ako ostavite vruće željezo na dasku za peglanje, površine predugo . To može dovesti do požara kuće . pa uvijek prakticiraju velikim oprezom .

prirodnih tkanina

Proizvođači pokrivaju sloj pjene sa slojem pamučne tkanine , jer pjena nije osobito lijepa , i jer se može tabletu i dobiti jednostavno maznuo i izgreban . Ova tkanina ima tendenciju da bude prirodna , kao što su pamuk , kao prirodne tkanine neće otopiti poput sintetičkih tkanina volje . Stavljanje najlona na dasku za glačanje i izlažući ga se previše topline od željeza će uzrokovati da se rastopiti i možda uništiti dno željeza .

DIY prošivanje Foruma glačanje
< p > Quilters ponekad potrebna mala glačanja površinu oni mogu staviti na stol da se željezo male komadiće tkanine . Ove jednostavne daske često su domaći , a dovoljno su mali za Quilters nositi u svojim torbama prošivanje . Oni su napravljeni od komada tanke srednje gustoće Vlaknaste Ploče ili drva . Oni su pokriveni sa starim ručnikom za padding , a zatim s glatkom komadu prirodnih tkanina poput pamuka .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016017517.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.