# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> praonica >>

Kako dobiti tabasco mrlju

Tabasco umak dobiva svoje crvene boje od ljutih paprika , a njegova tekućina dosljednost s octom . Jedini drugi sastojak soli , a od octa jeza uklanjanje mrlja po sebi , bilo Tabasco mrlje su uzrokovane crveno karotenoida pigmenta likopena , koji je prisutan u vruće paprike . Sve dok slijedite odgovarajuće postupke za uklanjanje mrlja , trebali biste biti u mogućnosti ukloniti mrlje od Tabasco clothing.Things što vam je potrebno
Liquid pranja deterdžent
Bijeli ocat
Rag Screenshot pranja za uklanjanje mrlja
Screenshot Prikaži više uputa Screenshot
1

Uključite haljinu naopako i pokrenuti ga pod hladnom vodom , pazeći da se spriječi mrlju od krvarenja dalje u okolno tkivo .
2

Utrljajte par kapi tekućeg deterdženta pranja u mrlju . Dobro isperite hladnom vodom .
3

Pomiješajte 1/4 šalice bijelog octa i 1/4 šalice vode . Umočite krpu ili ručnik u otopinu i osušiti mrlju nekoliko puta . Dobro isperite hladnom vodom .
4

Nanesite pranja uklanjanje mrlja na mrlju prema uputama na pakiranju . Dobro isperite hladnom vodom .
5

Operite odjeću , kao i obično . Provjerite da je mrlja je nestala , a zatim položite rublje na suho ili je pokrenuti kroz kosu ciklus niske topline . Akomrlja ne nestane , ponovite prve četiri koraka prije sušenje odjeće , kao i toplina će se postaviti mrlju .

Kako dobiti Miris Od afinitet Stroj za pranje rublja

Frigidaire Affinity front- loading perilica rublja je dizajniran kako bi radi pranja brži , jednostavniji i praktičniji . Perilica rublja ima 20 - ak minuta vremena za dovršenje punog ciklusa i ima značajke kako bi se uklonili mrlje i dezinficirati o

Více >