Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Kako dobiti gips Out odjeće

gips , umjetnik primer za akril i uljanim bojama , jenužna kada se na platnu . Tanka , nešto poput krede Materijal je obično na bazi vode i brzo se suši na tvrdoj, teksturom površine pogodne za slikanje . Trebali bi nositi košulje ili staru odjeću kada koristite gips , jer to može biti teško ukloniti nakon što se osuši . Ako dobijete gips na svoju odjeću ,najvažnija stvar je da djeluju brzo - to može biti čisti , ali ne i ako se predugo long.Things što vam je potrebno
bijelog octa
Plavac sapun
spužva
četkica
Prikazati više uputa
1

Isperite gips mjesto pod tekućom vodom čim ga primijetiti . Ako je to vrlo svježe , to može biti sve što je potrebno da ga očistite .
2

Nanesite malu količinu plavac sapun na bilo koji preostali gips licu mjesta i nježno utrljajte sa čistom spužvom . Ako je toosjetljivo tkivo , testirati na slabo vidljivom mjestu . Temeljito isperite .
3

Potopiti mjesto u nerazrijeđeni bijeli ocat akomjesto i dalje postoji . Ovisno o tome kako se postavitigips je, to može potrajati nekoliko minuta ili to može potrajati jedan sat ili više . Kao što su gips otapa , trljati mjesto lagano sa starom četkicom za zube , a zatim isperite .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016087239.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.