# >> Dom i vrt > >> Housekeeping >> praonica >>

Kako Pritisnite majice

Ovih dana , pritiskom na odjeću jeizgubio umjetnost . Mnogi ljudi bi radije rewash svoju odjeću za uklanjanje bora nego pritisnuti ga sa željezom . Ali učenje peglati odjeću ispravno može uštedjeti vrijeme , resurse i novac i držati u potrazi svoje najbolje . Pritisak na majice je relativno jednostavan u odnosu na druge vrste odjeće , te će drastično poboljšati izgled vašeg shirts.Things morat ćete
Iron
dasku za peglanje
sprej bocu napuni vodom ( opcionalno )
Screenshot pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Ispunite svoj rezervoar željeza s vodom , i uključite u željezo . Neki glačala nemaju rezervoar , ali ako tvoj ne to će se pretvoriti vodu u paru ili sprej tok vode kada pritisnete tipku . To će zauzeti mjesto u sprej bocu .
2

Spread majicu na željezne ploče , stavljanje uske strane kroz vrat T -shirt .

3

Poprskajte košulju s vodom , ili iz vašeg spremnika željeza ili sprej bocu . To će popustiti bore i olakšavaju tisku .
4

Nanesite željeza na košulji pomoću duge, spore poteze . Okrenite košulju oko daske kao što se željezo sve dok se ne pritisne cijeli torzo dio košulje .
5

Skinite košulju s daske i staviti uski kraj daske kroz jedan rukava . Koristite isti spor poteza što se koriste na dijelu torza kao što rotirati rukav oko glačanje . Ponovite s druge rukava .

Kako se osuše na zraku odjeću u vlažnim uvjetima

Visoka vlaga može uzrokovati dvije vrste problema za sušenje odjeće u zatvorenom prostoru : To može dramatično povećati vrijeme odjeću zahtijevati da se osuše na zraku i uzrokuju odjeću razviti ustajali miris . Oba problema se može popraviti pomoću t

Více >