Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Mogu li Operite 100 posto pamuk Branitelja u vruću vodu ?

Kad ste spremili vaše penija za lijepim tješi za svoj ​​krevet ,posljednja stvar koju želite učiniti je da ga uništiti . A ako ste ga oprati u vrućoj vodi ,tješi će se smanjiti na veličinu više odgovarajući za vaše kćeri kućica za lutke krevet . Ako vaša perilica i sušilica su veliki kapacitet , oprati tješi kod kuće ako slijedite odgovarajuće upute . Deterdžent

Ovisno o bojama u vašem tješi , to je bitno odabrati odgovarajuću deterdžent . Nakon što provjerite naljepnicu njegu , odaberite blagi ili blagi deterdžent . Redovita deterdžent će također očistiti tješi , ali su kemikalije mogu izblijediti boju ili dizajna . Kisikom bjelilo će pomoći izoštriti boje , ali ne koristite redovito izbjeljivač . Koristite predpranjem mrlja sprej ili držati na bilo mrlje prije pranja .
Pranje

Ako imate velikog kapaciteta za pranje rublja , moguće je da opere tješi kod kuće . Ali , ako imate vremena i nekoliko dodatnih dolara , razmislite pranje svoj ​​tješi u komercijalne stroj na lokalnoj praonici rublja . Velikog kapaciteta , front -loading strojevi će napraviti temeljit posao čišćenja za vas . Za bilo kod kuće ili u komercijalne stroj , odaberite nježnu postavku trešnja i podesiti temperaturu vode da se ohladi ili hladno . Ako vaš tješitelj je posebno velika ili debela , možda ćete ga morati pokrenuti kroz ispiranje dva puta ukloniti sve tragove sapuna .
Sušenja

Odaberite nježna ciklus sušilicu a , ili onaj koji koristi postavke niske topline . Bacanje u nekoliko teniskih loptica ili čiste tenisice s gumenim đonom za pomoć herc tješi . Također možete linija suho tješi , što traje oko osam do 12 sati , a zatim koristiti svoje ruke ponovno distribuirati dlake .
Branitelj Njega

Jednom četvrtine , osvježite svoj ​​tješi u kosu tako da fluffing na niske topline blagi ciklus , s teniskim lopticama ili gumenim potplatima tenisica i sušilica list . Pokušajte pranje tješi dva puta godišnje , i to profesionalno čistiti jednom godišnje . Ako se ulagati u popluna poklopac koji gaćice preko tješi , vaš tješitelj će trajati duže .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016087359.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.