# >> Dom i vrt > >> Housekeeping >> praonica >>

Kako napraviti svoj Shirt miris bolji

Bilo da ste rezanje dolje na rublju , na putovanju ili na poslu , odjeven u majicu s mirisom može bitineugodno iskustvo . Znoj , dim i ostali mirisi oko vas lako apsorbira u odjeću . Smrdljiva košulja nije problem ako jekošulja je na putu u perilicu . No, ako je potrebno nositi majicu i pranje to nijeopcija, to je vrijeme za upisati alternativne metode za izradu majica miris clean.Things što vam je potrebno Srpski ručnik
2 kapi eteričnog ulja
vješalica
sprej bocu
bijelog octa Screenshot, Odjeća željeza ( opcionalno )
Prikazati više uputa
1 Mnogi eterična ulja, kao što su vanilija , su prirodni miris amortizeri .

navlažite ručnik s vodom i iscijediti višak . Stavite dvije kapi omiljenog eteričnog mirisnog ulja na krpu i trljajte ručnik zajedno distribuirati miris .
2

Položite košulju na ravnu površinu . Nježno utrljajte na mirisnu ručnik preko košulje , obraćajući posebnu pozornost na ona mjesta miris, kao što su ispod pazuha ili oko vrata.
3

Uključite majicu naopako . Ispunite sprej boca do pola s bijelim octom . Dodajte vodu ispuniti bocu . Pošpricajte majicu s razrijeđenim octom sprej .
4 Svjež zrak čini odjeća miris čiste.

Stavite majicu na vješalicu i objesiti na otvorenom za nekoliko sati . Svježi zrak je vrlo učinkovit za uklanjanje neugodnih mirisa i osvježavajući haljine .
5

Iron svoje košulju na " Steam " postavci nakon dodavanja jednu ili dvije žlice bijelog octa u spremnik za vodu . Kao što peglati košulju i puštanje pare ,razrijeđeni ocat će deodorize preostale miris .

Kako zadržati ručnik Mirišući Dobar iz tuša

Mnogi ljudi vole koristiti koristiti svoje ručnike par puta između pere uštedjeti vrijeme i energiju radi pranja . No, ručnici može razviti kiselo miris kada su napustili u mokrom ili vlažnom prostoru , a mogu čak i miris Dank nakon što je oprana . K

Více >