Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Domaći Lavanda pranja ispirati

miris čistog, toplog rublja je tako poznato da je napravljen u svijeće i osvježivači zraka . Međutim ,primjena previše sapuna ili izbjeljivača i odjeći može napustio mirisna više poput kemijske čistionice od svježeg zraka . Domaći prašak za pranje rublja mogu imati istu snagu kao i čišćenje proizvedenih verzije , ali možete dodati sve što želite na mix , uključujući umirujućeg i umirujuće miris lavande . Korištenje lavanda

lavande sama biljka jeuobičajena biljka raste u kući biljnih vrtovima , a može biti aromaterapeutkinja najbolji prijatelj . Blagi miris lavande je mislio da smiruje živce , pa se obično koristi u naftnim difuzore , tamjana , pa čak i čajeva za proizvodnju smirujući učinak . Prema Backwoods Home Magazine autora Nanette Blanchard ,sama biljka ima antibakterijski učinak , ubija bakterije i bakterije na površini . Kombinaciji čišćenje moć i miris čine gaidealnim izborom za rješenje za čišćenje .
Miješanje

Za stvaranje domaće pranja isprati da ostavlja odjeću čisti i mirisa svježe ( bez uporaba kemijskih sredstva za čišćenje ) , pomiješajte 1/2 šalice boraksa i 1/2 šalice sode za pranje s 1/2 šalice tekućeg sapuna . Kastilja sapun ječest izbor za ovu smjesu , jer se proizvodi maslinovo ulje i druge prirodne sastojke , bez kemijskih dodataka . Međutim , možete koristiti bilo koji sapun, čak i tekući deterdžent za pranje rublja koje ste koristili . Dodaj u ovoj mješavini pet do 10 kapi eteričnog ulja lavande čista i dobro promiješajte . Kombinirajte sastojke s dva galona tople vode i promiješati i dobro protresite . Nemojte primjenjivati ​​eterično ulje izravno na odjeću ili to može uzrokovati mrlje na ovom jakom obliku .
Primjena

Prije koristiti ovaj domaći sapun za bilo koji program , mix ili tresti se dobro , jer su različite ulja i sastojci razdvojiti jer sjedi nesmetano . Koristite svoje domaće lavande sapun na mjesto svog tradicionalnog odjeće deterdženta , koristeći 1/4 do 1/3 šalice od sapuna za svako opterećenje rublja . Također možete koristiti deterdžent kao pre- pranje potopiti pomoći popustiti i ukloniti tvrdokorne mrlje . Ako su mrlje dovoljno loše , navlažite meku četkom (kao što je staru četkicu za zube ) sa smjesom i utrljajte ga ravno u mrlju . Zatim namočite odjeću preko noći u smjesu prije pranjasljedeći dan .
Ostali Savjet

domaća vratarka lavande sapun će također biti učinkovit u uklanjanju mrlja iz tepiha, zavjesa i druge tkanine oko kuće . Budite sigurni da se prijave samo od rješenja što je više moguće kako bi tim područjima , posebice za sagove, jer višak vlage može uzrokovati probleme plijesni . Isperite područje sa čistom, hladnom vodom , kada je završio ukloniti ostatke sapunicu. Ako ne možete dobiti tekući sapun za svoju mješavinu , koristiti zrnati sapun dok su fine žitarice i otopiti u toploj vodi tijekom miješanja .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016087574.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.