Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Uzroci pranja Fading

Možete kupiti lijepu haljinu ili novu majicu , jer mi se boja , ali nakon nekoliko pranja i drys počinje blijedjeti . Nakon nekog vremena , da jarkih boja haljina ili košulja je dosadno i samosjena onoga što je nekad bio . Kako bi vaš omiljeni odjeću u potrazi svijetle i šarene , uzeti neki oprez tijekom pranja procesa kako bi se izbjeglo prebrzeblijedi zajedno . Hot Water

Pranje rublja u vrućoj vodi ubrzava propadanje tkiva , izaziva tamne ili svijetle boje krvariti i pridonosi slabljenje vašem ormaru . Da bi vaše odjeće svijetle duže, operite odjeću u hladnu vodu , kad god je to moguće . Gotovo sva odjeća u pitanju baš kao čista s hladnom vodom kao s hot , iako, ako ste jako jako prljavo suđe možda žele oprati teret s toplom vodom . Kao dodatna prednost , pranje jedan teret odjeće u hladnoj vodi štedi toliko energije kao vožnja automobilom devet milja .
Hot kosu

mogu naći bacanje tvoj oprati rublje u kosu , pretvarajući ga na visoke i zaboravljajući o tome dokbuzzer zvuči primamljivo . Pretjerana toplina u odjeću za kosu gubi svoj ​​ormar ipak. Kako bi zaštitio boju odjeće , spin što više vode što je više moguće iz njih u stroj za pranje rublja , te provjeriti kosu svaki tako često , tako da možete ukloniti odjeću čim su suha , što će uštedjeti vrijeme na daska , kao i .
Sun

Viseći rublje na suho jeugodno starinski poduzetnik koji rezultira svježeg mirisa odjeću . Ako ih ostavite se predugo na suncu , međutim , naći ćete se s košarom punom suncem izbijeljene stavke . Umjesto toga , donijeti svoje rublje u čim je suho - . , Osim ako ste u pranje bjelanjaka , međutim , koja korist od dodatnog vremena za izbjeljivanje na suncu
Bleach

Trgovački bjelilo dobro je poznat kao praonica aditiv da se bijelci čista i sjajna . Ako ste slučajno dobili neki u opterećenjem boji odjeće , međutim , morat ćete primjetna blijedi da će vjerojatno uništiti vaše stavke . Bleach leaches boju iz odjeće , a posebno prirodnih vlakana poput pamuka ili lana , na dodir . Čak i na bijelu odjeću , trebali razrijediti izbjeljivač ili ga ulijte u vodu u pranje prije dodavanja odjeću da bi to utječe na boju svoje čarape i majice kratkih rukava .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016087575.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.