# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> praonica >>

Možete li Operite kožni kaputi u perilici

? Upute Kožni kaput njegu obično zovu za kemijsko čišćenje , za razliku od kaputa pranje u konvencionalnom perilici rublja kod kuće . Većina deterdženti za pranje rublja sadrže opora kemikalije koje mogu gubljenja boje kože i suhe - out tkaninu , pogotovo kada je u kombinaciji s temperaturama tople vode koja se koristi za čišćenje . Međutim , možete oprati svoj ​​kožni kaput u perilici , pod uvjetom da se pridržavaju preporuka za sprečavanje narušili kaput . Priprema i pranje

Uključite jaknu iznutra prema van kako bi se spriječilo da se perač je agitatora ošteti kaput izvana . Stavite kaput u perilici po sebi i postaviti stroj na osjetljivu ili vune ciklusa s toplim, ne tople vode . Ulijte oko 1/4 šalice baby šampon u pranje kadi jer počinje puniti vodom . Dječji šampon ne sadrži oštre kemikalije koje se nalaze u tradicionalnim deterdžentima i nježno čisti tkanine . Nakonispiranja ciklusa i ulijte 1/2 šalice bebe uređaja u pranje kadom omekšati kožu .
Nakon njega

Hangkaput nadrvenu vješalica na suho nakon pranje završi . Mekom , vlažnom krpom , utrljajte malu količinu bebe uređaja tijekom cijelog kaput kako bi ga zaštitili od pucanja , kao što se suši . Uređaj tretman također sprečava buduće mrlje od postavljanja u tkivo stvarajući zaštitnu barijeru . Nekapremaz potpuno suh na suhom i tamnom mjestu, daleko od izravnog sunčevog svjetla i topline .
BORBI Manji Mrlje

Spot čišćenje jealternativa za čišćenje vašeg kožni kaput u perilici rublja . Točka čišćenje najbolje se izvodi na sloja za odstranjivanje relativno malih , manje mrlje i prilikom čišćenja cijeli plašt nije nužno . Navlažite mekanu krpu i tapkajte ga s četvrtine veličine dot baby šampon . Polako i pažljivo utrljati laskav tkaninu na mrlju u kružnim pokretima sve dok ne nestane . Nakonmrlja je uklonjena , ići preko područja s čistom, vlažnom krpom da biste dobili osloboditi od sapuna . Nanesite malu količinu bebe uređaja , veličine novčića , na suhom, mekom krpom i utrljati regenerator na kaput u području gdje je uklonjenamrlja .

Razmatranja

pranje stari kožni kaput također mogu dati novi izgled , čineći ga pojaviti mekši i malo tužan . Postavite kaput u perilici na blagi ciklus , na postavci hladnu vodu s redovitog pranja deterdžent . Iscijediti vodu uvijanje jaknu na nekoliko mjesta nakon štociklus pranja završi i stavite sloj u sušilici na srednje jakoj vatri . Proces pomaže glup završiti i eliminirati svoju krutost , dajući kaput novi , ažurirani izgled . Samo oprati prave kože , ne pleather ili umjetne kože , kao što su tkanine u perilici rublja kako bi se postigla više istrošene učinak .

Kako ukloniti miris iz nogomet bitve

Nogomet jefizički zahtjevan , intenzivan sport , idobro koristi par nogomet bitve jedokaz toga. Tijekom vremena , znoj s nogu miješa s bakterijama i prljavštine unutar klin proizvesti jak , neugodan miris . Ovaj miris može postati neodoljiv , pogotov

Více >