# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> praonica >>

Kako dobiti White vodenih žigova Out of čizme

Čuvajte svoje čizme u tip - top formi uklanjanjem bilo bijele vodeni žig koji se mogu pojaviti zbog vode ili soli u zimskim mjesecima . White vodeni žig na čizme su lako prepoznati jer je chalky filmu nalazi na koži ili antilop čizme i male vode prsten oko tog područja . Uklanjanje mrlja nije teško i traje minimalno vremena za završetak . Nakon što su otišli , sprej čizmu sa zaštitnom brtvljenje kako bi se spriječilo mjesta u future.Things što vam je potrebno
tri čiste, suhe krpe Pretraživati ​​octa Screenshot vode
sprej bocu

Prikaži više uputa
1

obrišite boot s čistom, suhom krpom kako bi uklonili prljavštinu ili sol još na prtljažniku . Tu može biti mali fragmenti u pukotinama čizme ; Stoga , obrišite čizmu od vrha do dna i duž šavova .
2

Pomiješajte jednu četvrtinu bijeli destilirani ocat i jedan dio vode u sprej bocu . Rješenje treba pomiješati i prije primjene na prtljažniku . Testirajte mali prostor prtljažnika kako bi se osiguralorješenje neće discolor tkaninu .
3

sprej područje izravno s rješenjem . Koristite čistu bijelu krpu trljati rješenje u tom području na boot dok ne nestane . Izbjegavajte korištenje papirnate ručnike trljati to područje , jer su vlakna iz papirnatim ručnikom može preći i na tkaninu , stvarajući male bijele kuglice koje je teško ukloniti .
4

brišite mokru površinu dolje sasuhim ručnik i postaviti čizme na stranu da se potpuno osuši . Ponovite postupak ako se mjesta su još uvijek vidljivi nakon što su čizme suho .

Koje su karakteristike Soapless Deterdženti

? Soapy i soapless deterdženti dolaze u tekućine i praha oblika , a koriste se za čišćenje i dezinfekciju objekata i površina , kao i odjeća i koža . Soapless deterdženti su idealni za korištenje s tvrdom vodom , jer oni ne proizvode sapun šljam na n

Více >