Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> praonica >> Content

Kako zaustaviti pamuk iz Skupljanje

Pamuk je jedan od najčešće korištenih materijala diljem svijeta , u skladu s NY Fashion Center . To se koristi za izradu odjeće od mekane bebe spavaš na čvrstom par dizajner traperice . Tkanina je , naravno, porozna priroda čini skloni skupljanja , pogotovo kad su komadi nisu pravilno pere . Moguće je očistiti i osušiti pamučnu haljinu bez nanošenja bilo kakve shrinkage.Things što vam je potrebno
Stain premedikacioni Screenshot Blaga deterdžent za pranje rublja
drveni , plastični ili podstavljena vješalica
Ručnik
prikazati više Upute Screenshot
1

Pre - liječiti svoje pamučna odjeća s komercijalnim proizvodom prije pranja . Nanesite ga prema uputama na pakiranju . Liječenje mrlje prije pranja će vam omogućiti da se izbjegne korištenje tople vode za uklanjanje mrlja tijekom procesa čišćenja , što će spriječiti pamuk skupljanje .
2

Operite pamučne haljine s hladnom vodom na blagi ciklus s blagim pranja deterdžent . Toplina jeglavni suradnik na stezanje , a to izbjegnete će osigurati da vaš pamuk komada zadržavaju svoj oblik .
3

ukloniti stavke iz opere i nježno tegljača na i tresti odjeće . To će pomoći ukloniti neke od bora uzrokovanih pranje .
4

Objesite odjeću da se osuši na drvene , plastične ili podstavljenu vješalicu ili stavi ih na ručnik da se osuši . Izbjegavajte korištenje žičane vješalice , kao što to može ostaviti ružne mrlje od hrđe na svojim bijelim ili lagano obojene pamučne haljine . Oni će također ostaviti nabore na ramenima pamučne majice .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/laundry/1016087591.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.