# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> praonica >>

Mogu li koristiti Clorox čistiju u praonici

? Taman bijelci suprokletstvo za mnoge koji koristite za pranje deterdžent sama. Korištenjem Clorox , ili bilo izbjeljivač proizvod , bijelci dobili bjelji i tvrdokorne mrlje nestaju . Clorox bjelilo čistač može ići u rublju za bijelce , ali budite sigurni da ga držati podalje od svoje boje , kao izbjeljivač će izblijediti tkaninu ili ostaviti bijele mrlje . Kako

Pokrenite stroj za pranje rublja , punjenje dovoljno za čišćenje opterećenje . Dodaj deterdžent i preporučenu količinu bjelila ( 3/4 šalice za standardni opterećenja ) u spremnik izbjeljivač . Ako ne postojikomora , dodati izravno u vodu . Stavite u svoju odjeću i neka ciklusa radi . Pokrenite odjeću preko drugog ciklusa , ako je potrebno više izbjeljivanje .
Teške zaprljano

Kada imate tvrdoglav ili jako - prljavu odjeću , nekoliko dodatnih koraka može biti potrebno . Isperite umrljana područja s čistom vodom kako bi uklonili ostatke labav . Pomiješajte 1 /4 šalice Clorox po galonu hladnom vodom i potopiti odjeće za pet minuta . Oprati odmah nakon namakanja , koristeći predloženi količine bjelilo veličini opterećenja . Akotkanina je posebno izbjeljivač - sigurno , spot liječiti pomoću Clorox izravno na zahvaćena područja .

Njegu Simboli

Pobrinite se da provjeriti svoje odjeće njegu naljepnice kako bi vidjeli ako možete koristiti izbjeljivač , kao i neke haljine su previše osjetljiva za izbjeljivač . Simboli za izbjeljivanje upute uključuju crno - naglašeno trokut , što znači da je u redu koristiti izbjeljivač . Trokut s kosih crta znači da možete koristiti non - varikinu i pocrnio trokut u koji je prešao iz znači da ne možete koristiti bilo koju vrstu bjelilo .
Dodatni proizvodi

Clorox nudi brojne praonica odnose na proizvode za čišćenje bijele, boje, osjetljive , pa čak i stroj za pranje rublja sama . Clorox 2 je tvrtka u boji - sigurno bjelilo , dok Clorox Ultimate Njega Bleach je dovoljno nježna za osjetljive tkanine i dovoljno sigurno da se izlije desno na bijelu odjeću . Clorox Stroj za pranje rublja čistiju dobiva osloboditi od prljavštine koja se nakuplja tijekom vremena .

Ono što će vam pomoći Praona za Rusty vode

? Ako je vaša voda ima visok sadržaj željeza , to obično znači da je vaša voda će imati crvenkaste nijanse , kada je u pitanju iz slavine . To također znači da voda perilicu će također biti puna željeza , što može dovesti do obojenog odjeću , ali ne

Více >