# >> Dom i vrt >  >> Housekeeping >> praonica >>

Praonici Folding Ideje

Folding rublje pomaže u sprečavanju bora i čini odjeću lakše uklopiti u ladicama . To jezastrašujuća zadaća za mnoge koji su jednostavno rečeno čisto rublje u košari s obećanjem ga sklopivi kasnije . Bore nastaju kad odvijao rublje , ali u košari , jertopla tkanina hladi u naborani obliku . Folding stavke u praonici , jer dolaze iz sušilice pomaže rublje uredno i organizirano . Sklopivi stol ili Counter

Nakon što je sklopivi stol ili šalter u praonici povećava šanse da rublje će biti omotane kao da dolazi iz sušilice . Odjeća i druge tkanine mogu biti postavljene na radnoj površini da bi se lakše ih preklopite uredno . Tablica također pruža mjesto za sortiranje zgužvane stavke dok ste završili sklopivi ostatak rublju u košari . Tablica koja se spušta i nabora na zidu jeidealno rješenje za male praonice koji nemaju dovoljno slobodnog prostora na podu za stojećem stolu . Akostol ili u suprotnom se ne dolazi u obzir ,vrh kosu može se koristiti kao preklop površini umjesto.
Folding Asistenti

savija rublje bolje uklapa u ladice i police kada presavijeni točno isti svaki put , teško podvig za čak najvještije pralja . Jednostavni predmeti za kućanstvo i posebne sklopivi - pomoćnici uređaji često se koristi kako bi se s ovim problemom . Standardne veličine rezanje odbora može saviti ručnik savršeno svaki put . Postavite ploču usmjeren na ručnik i preklopite duge krajeve preko odbora jednog kraja na vrijeme . Slip ploču van i savijte na pola još jednom postići savršeno presavijeni ručnik . FlipFold sklopivi alat jeodbor koji može pomoći da fold mnoge haljine . Predmet se nalazi na brodu s tri krilna komada ; svaki komad je zatvoren i otvorio jednu po jednu za fold odjeće .
Pojedinačne Posude

Imajući pojedinačnih pranja otpatke u praonici pomaže u smanjivanju na što da se premota odjeću , jer članovi obitelji ne moraju kopati po jedan koš kako bi pronašli svoju odjeću . Jednostavna polica u kutu sobe ili ispod pulta može biti dizajniran s pojedinim odjeljcima za svakog člana obitelji . Dodatni kante za kuhinje i kupaonice rublja također može biti dodan . Kaopraonica je presavijeni , stavite svake osobe rublje u odgovarajućem smeće . Djeca mogu biti odgovorni za pronalaženje vlastite smeće , stavljajući svoju odjeću daleko i povratka za smeće na ispravan središnji pretinac . Slučajni hrpe presavijeni rublju i rasturio pranja košare će bitistvar prošlosti .

Folding pranja Baskets

napravitinajviše iz malog praonicu rublja prostoru s sklopiva košara za prljavo rublje . Za razliku od plastičnih košara koja može biti složen zajedno i dalje zauzimaju puno prostora , ove košare izrađene su od najlona koji se preklopi na kompaktnih dimenzija . Nekoliko od tih košara može biti u mogućnosti da stane u jaz između vašeg pranje i za kosu . Kad su košare se razvijala, imaju čvrstu strukturu koja ima oblik kao što ste stavili rublje u ; ne postoji ništa gore nego pokušava staviti čistu odjeću u urušavanja koš. Potražite ih u praonici prolaz gdje redovito pranje košare su prodani .

Kako dobiti soja sos mrlju bijelog pamuka

Soja umak jenaširoko koristi začin u mnogim zemljama . Izrađen od fermentiranih soje , poznat je po svojim osebujnim okusom i bogate smeđe boje . Izlijevanje ili kapanje dogoditi lako s ovim proizvodom , da li ste kuhanje s njim ili da ga dodate na s

Více >