Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Stain Uklanjanje >> Content

Kako da se stara vazelin maraka Off Carpet

vazelin vazelina je na snazi ​​dugi niz zadataka povezanih sa kožom . , Dok ga koristite da umiri ispucale usne ili ukloniti šminka je u redu , ne želite vazelin zaglavi u tepihu . Stara vazelin mrlja u tepih vlakana djeluje kao magnet prljavštine . Tijekom vremena , prljavština , nečistoća i drugih mrlja materijali pridržavati ljepljiva vazelin , što je rezultiralo u tepih vlakana koji su zapeli zajedno i prljave izgleda . Možete dobiti stari vazelin mrlju iz vašeg tepiha uklanjanjem tvar i nastojali svojoj ostavlja mastan trag . To je ono što vam je potrebno Srpski Tablica nož
papirnatim ručnikom Screenshot puder
Vacuum
suhom krpom
alkohola Screenshot Bowl Screenshot, deterdžent za pranje suđa
Show više Upute Screenshot
1

Provući stari vazelin vazelina iz tepih vlakana . Koristite tupu stranu stola nož i struže dolje u vlakna . Obrišite vazelina na papirnatim ručnikom , kao da je uklonjena .
2

Pokrijte preostali vazelin mrlju puder za apsorpciju masti . Omogućujuprah ostati na mrlju 20 minuta . Vakuum za uklanjanje prah . Ponovite ovaj korak dva ili tri puta više , ako je potrebno , ukloniti masne ostatke iz tepiha .
3

navlažite čistu krpu alkohola . Spužva tepih vlakana razbiti preostalo masnoću iz vazelin vazelina . Kaomrlja omekšava , izbrisat tepih s papirnatim ubrusima da ga podigne .
4 deterdženta je mast - rezanje svojstva pomažu ukloniti vazelina .

mjesto 2 šalice tople vode u zdjelu . Dodaj pet kapi deterdženta za suđe za razrijeđenom otopinom deterdženta .
5

Namočite čistu tkaninu s razrijeđenog deterdženta smjesu . Iscijediti višak vlage .
6

Umočite na preostali stari vazelin mrlju ukloniti posljednje tragove masti . Isperite tkaninu kaovazelina se podiže . Nanesite više deterdženta rješenje i dalje spužva mrlju .
7

BLOT na tepison s vlažnom krpom dokdeterdžent rješenje se ispirati. Stavite dvije ili tri suhe krpe na mjestu vazelina mrlja . Stanite na krpe apsorbirati vlagu iz tepiha . Uklonite krpe i dopustiti tepih na zraku .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/stain-removal/1016017719.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.