Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Stain Uklanjanje >> Content

Kako očistiti neizbrisiv Marker Off of Steel

Čelik jeneporozan površina koja je relativno jednostavna za čišćenje , jer mrlje ne podmiriti u pore , gdje oni mogu biti teško ukloniti . Neizbrisivi biljeg , ili trajno marker , međutim , može obojiti čak i vrlo neporozan i polirane čeličnih površina. Ukloniti te mrlje s otapalima koja će raspustiti tintu . Općenito , neizbrisivi marker koji je bio na čeličnoj površini duže će biti teže remove.Things što vam je potrebno
alkohola
krpe Pretraživati ​​sode bikarbone Screenshot pomaka prskanje vode
Show Više Upute
1

Namočite čistu krpu u alkohol .
2

Utrljajte krpom preko neizbrisiv biljeg mrlju dok ne nestane ili dok ga je kao svjetlost što je više moguće . Možda nećete moći ukloniti sve mrlju na ovaj način .
3

Dodaj samo dovoljno vode za 2 žlice . sode bikarbone napraviti gustu smjesu , ako je mrlja i dalje je vidljiva . Sode bikarbone djeluje kao blagi pranje prah koji će vam samljeti daleko neizbrisiv marker mrlju .
4

pilingsode bikarbone zalijepite u neizbrisivom markera mrlju dok ne nestane ili je kao svjetlost što je više moguće . < br >
5

sprej vode sprej pomaka izravno na stalni marker mrlja , i neka ga sjesti za 10 minuta , ako još uvijek možete vidjeti mrlju .
6

Isperite područje s vodom , i to potpuno osuši sa čistom krpom .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/stain-removal/1016088319.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.