Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Stain Uklanjanje >> Content

Početna lijekovi za dobivanje prljavštine Tepisi

Ako je vaš tepih dobiva puno prometa svaki dan od članova vaše obitelji i kućnim ljubimcima , morat ćete znati kako ukloniti nečistoće i mrlje pomoću pristupačne home lijekova . Da bi vaš tepih u potrazi svom najboljem između profesionalnih čišćenja , uklanjanja nečistoće promptno s pravim sredstvima za čišćenje zadržati svoj ​​kat izgleda kao nova . Tekući deterdžent za pranje suđa

Mix 1/4 TSP . deterdženta deterdženta za pranje suđa s 1 povjerenju . vode . Koristite malu količinu deterdženta , tako da se lako može očistiti rješenje iz tepiha . Izbjegavajte pranje posuđa tekućinu koja sadrži izbjeljivač ili lanolin , jer to će promijeniti boju i konzistenciju tepihu . Ulijte malu količinu rješenja na tepihu , a rade ga nježno u vlakna sa spužvom ili ručnik . Dobro isperite dok nema sapunica , zatim osušiti spot suho s mekim ručnikom .
Kukuruzni škrob i ocat

tijesto od 1 žlica. od kukuruznog brašna i 1 žlica. od bijelog destilirana ocat će pomoći da podigne prljavštinu mrlja iz tepiha . Nanesite pastu na zemljanoj mrlju sa spužvom i ostavite rješenje na tepihu i do 48 sati da se temeljito izvući svu prljavštinu . Za mrlje koje se vrlo postavljenih u , ostavite ocat i kukuruzni škrob na parketmalo duže kako bi se osiguralo da svaprljavština je uklonjena . Vakuum preko licu mjesta kako bi vidjeli je liprljavštine je potpuno ukinuta ; ako ne , ponovite postupak dok tepih ako je slobodan od prljavštine mrlja .
ulje sapun

nanesite ulje sapun izravno na zemljanom mrlju na tepihu , i koristiti četku ili četkica za zube s mekim vlaknima raditi sapun u tepih vlakana . Dajteulje sapun od 15 do 20 minuta za postavljanje , ali ne dopustite da se potpuno osuši . Isperite sapun od tepiha s hladnom vodom i osušiti mrlju suhom mekom krpom ili ručnikom . Ako imate parni čistač , sprej vode na mrlju sapuna liječi , i usisati ga daleko .
Amonijaka i vode

Izuzetno tvrdokornih mrlja prljavštine može odgovoriti i na amonijaka i vode . Pomiješajte 1 šalicu amonijaka u kantu vode i sipati neke od rješenja u sprej bocu . Nanesite ga izravno na zemljanoj mrlja i krpom da lagano trljajte mrlju . Isperite tepih u potpunosti, i neka je klima suha prije usisavanja .
Dodatni Savjet

usisavanja preko prljavštine mrlje prije primjene otopinu za čišćenje može ukloniti prašina prije njega ima priliku postaviti na tepihu . Priuštite dirt mrlju što je prije moguće ; duže prljavštine seta u tepih ,to će biti teže ukloniti . Kad brišući mrlju , to je najbolje za početak izvana i rade u centru , jer to će zadržati mrlju od naseljavanja dublje u tepih vlakana . Isto tako , nikada ne trljajte mrlju oštro , jer to će oštetiti tepih i učiniti prljavštinu teže eliminirati .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/stain-removal/1016088429.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.