Home & Garden >> Dom i vrt >> Housekeeping >> Stain Uklanjanje >> Content

Što mogu koristiti za Take stalni marker Off tkanina kauč ?

Stalni markeri su korisni za pisanje na CD ili DVD naljepnice , oznake s imenom i važne dokumente , ali kad padnu u pogrešne ruke , rezultati mogu biti štetne . Ako vaše dijete dokopao svog stalni marker ili skliznuo i dobio tinte na vašem tkanina kauč , pokušajte neke at-home lijekova ukloniti oznake prije nego kupiti presvlaka za namještaj ili novi kauč . Alkohol

Ulijte alkohol izravno na mrlju markera , i ostavite ga da se potpuno zasititi tkanina . Izbrisat tintu s papirnatim ubrusima , ali ne trljajte mrlju jer ćete gurnuti tintu dublje u tkivo vlakana . Koristite svježe papirnate ručnike kako bi izbriši svu tintu .
Odstranjivač laka za nokte

odstranjivač laka za nokte nije samo za uklanjanje nokte off svojim noktima ruku i nogu . Ona također pomaže dobiti mrlje tkanine . Zasititi marker mrlju potpunosti od odstranjivač laka za nokte suzbija mrlje koje nisu topljive u vodi. Zatim , potopitiodstranjivač laka za nokte s papirnatim ubrusima .
Pasta

Nanesite ne gel pasta za zube je na mrlju , i utrljajte u. Gel Zubne paste su obično boji i mogu obojiti tkaninu , a ne gel paste su obično bijeli . Zatim , isperite mjesto s vodom . Akomrlja posvjetljuje , ponovite postupak s više paste za zube domrlja lifta u potpunosti ili znatno olakšava .
Bijeli ocat i kukuruzni škrob

Napravite tijesto se sastoji od 3 dijela octa na 2 dijela vode . Potopiti mrlju s bijelim octom , a zatim protrljati tijesto velikodušno u marker mrlju i pustite da se osuši prije nego što je ispiranje vodom . Piling ili obrišite tijesto daleko sa čistom spužvom ili ručnikom .


od:http://vrt.98905.com/housekeeping/stain-removal/1016088430.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.