Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Palube i Terase >> Content

Nedostaci Brick opločnika

ispravno instaliran finišer vrt dodaje vrijednost u vaš dom , a pruža prostor za vanjsku zabavu ili naglaskom na vaš vrt . Popločavanje obično su izrađene od bilo opeke ili betona . Brick opločnika imaju klasičan izgled s dugotrajnom bojom i malo održavanja , ali to asfaltiranje opcija dolazi s nekim estetskim i funkcionalnim nedostacima . S obzirom na nedostatke pomaže u određivanju je li cigla je najbolji finišer izbor za vaš otvoreni projekt . Troškovi

Brick opločnika često cijene više za instalaciju od konkretnih opločnika ili drugih vrt materijala . Vi ćete potrošiti između $ 3 i $ 5 po kvadratnom metru ako radimo sami ili 12 $ za 18 $ ako nekaprofesionalno obaviti posao , prema Houselogic . Ako se odlučite za napraviti posao , također ćete morati posebnu pilu režemo cigle . Najam može koštati i do 95 dolara po danu . Možete uštedjeti troškove planiranje unaprijed učiniti sve rezove u jedan dan , tako da ne morate unajmiti pilu za nekoliko dana . U principu , očekivati ​​da će platiti između 15 posto i 20 posto više za cigle nego što bi za beton , prema današnjem Homeowner.com .
Style Ograničenja

Jer oni se izlije u kalupe , betonskih opločnika dolaze u širokom rasponu veličina , oblika i dizajna . Brick opločnika dolaze u manje izbora , a većina se pojavljuje kao tipičnih pravokutnika . Opeka dobiti svoju boju , naravno, od različitih vrsta gline . To znači finišera držite njihova boja bolje , ali ćete također imati manje izbora boja od drugih Paver materijala . Također imaju manje mogućnosti veličine kada koristite opeke opločnika . Najviše su male veličine u usporedbi s većim betonski finišeri na tržištu .
Instalacija

mala veličina opeke opločnika ih čini zamorno instalirati . Morate se više finišera za pokriće isto područje nego što bi se s većim betonskim opločnika . Budući da svaki red opeke opločnika obično nadoknaditi iz prethodnog reda , da ćete završiti s vrlo malo cigle koje treba rezati . Rezanje dodaje dodatno vrijeme i rad na proces instalacije . Vi svibanj također primijetiti male razlike u dimenzioniranje s jedne opeke finišera na sljedeću . Dimenziie razlike mogu baciti svoje instalacije ili napraviti svoj redovi izgledaju iskrivljena .
Trajnost

Brick opločnika su izrađene posebno za obradu noga prometa koji terase i šetnice zadobio , ali s vremenom , gust promet uzima danak na cigle . Cigla opločnika imaju veće šanse pucanja ili ljuštenja od drugih Paver materijala , prema današnjem Homeowner.com . Za razliku od opeke koriste na zidovima , cigla opločnika nisu općenito drže zajedno sa žbukom , tako da možete zamijeniti slomljena ciglu . Neke male čips i pukotine dodati dobi izgled i ne može biti vidljiv , jer je cigla opločnika obojeni kroz materijal .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1016017793.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.