Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Palube i Terase >> Content

Kako pretvoriti Palete u vrt

potrebno dvorištima mjesto za blagovanje, opuštanje uz dobru knjigu ili samo prisjećajući se dana uz čašu vina . Cement vrt zahtijeva oblike, teških lifting i neke stručnosti . Kamene terase potrebno stabilnu bazu ili kamenje će ispucati . Vrt izgrađena od drveta paletama traje samo vikend , pogotovo ako imate pomagača ili two.Things morat ćete
Mjerna vrpca
lopatu Screenshot, šljunak, 1/4 inča do 1 /2 inča < br > Rake
stolarska razini
crijeva
staro 2 - by- 4S Pretraživati ​​Hammer

pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izmjerite prostor za sjedenje u vrtu. To bi trebao biti malo veći nego u području obuhvaćenom broju paleta mislite na korištenje . Najčešća veličina za palete u SAD-u je 48 za 40 centimetara . Četiri palete će pokrivati ​​područje od 8 metara od 6,6 metara .
2

iskopati prostor za sjedenje u vrtu , tako da je 3 do 4 inča veći od perimetra paletama i 4 inča dublje od visine od palete . Na primjer , ako se palete su 4 inča visoka , iskopati tlo do 8 inča .
3

Stavite 5 inčni sloj šljunka u prostor za sjedenje u vrtu. Ugladiti šljunka s grabljama , tako da je na razini . Suzdržavam šljunka s ravnim leđima kraju grablje ili teškim odbora . Nabijanje dolje šljunak sprječava se kreće i rješavanje kasnije . Provjerite svoj ​​rad s stolarskoj razini skupa na vrhu ravnoj ploči . Akošljunka nije na razini palete neće biti na razini .
4

Vodašljunka pa je tlo ispod slegne i ponovno provjerite da li vaš površina je ravna.
5

Stavite palete na vrhu šljunka . Tu bi trebao biti3-4 inča jaz na obodu . Palete trebao biti malo iznad razine tla . Ispunite perimetra jaz sa šljunkom. Koristite kraj bilješku komad od 2 - by - 4 drva za nabijati dolje šljunak . Tu bi trebao biti malo ili bez razmaka između krajevima paletama i zemlju .
6

Provjerite vrh paletama za bilo koje strše nokte . Ili ih ukloniti ili udarati ih u šumi , tako da su u istoj razini ili ispod površine drva .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1016088749.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.