Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Palube i Terase >> Content

Klizanja na ledu na TREX Decking

TREX brodski jealternativa drva palubu , ali nudi neke iste kvalitete drva . Obje površine mogu postati ledena , pogotovo sa snijegom nakupilo ili nakon ledenog nevremena . Ali TREX ima neke kvalitete koje mogu učiniti je manje vjerojatno da će postati sklizak . Priprema za oluje i brigu o led brzo nakon oluje i drugi ključni čimbenici u održavanju površinu bez leda i sigurno , tako ti i tvoja obitelj neće pasti ove zime . TREX Brodski

TREX brodski jedrvo kompozitni brodski materijal , izrađen od oba drva i plastičnih vlakana . Njegova drvo i plastična vlakna dolaze iz recikliranih izvora , uključujući i plastične vrećice s namirnicama i odbačenih drvenih paleta. Drvo pruža UV zaštitu i izgled drva , dok jeplastična štiti podove od truljenja , rasipanju, pucanje i oštećenja vlage . TREX brodski navodno ne pogoršati zbog izloženosti vremenskim uvjetima , i to nudi dobro prianjanje čak i kad je mokra .
Prevencija

Kako bi spriječili svoje TREX decking postane ledena , obradite to s deicing proizvoda . Ovi proizvodi nisu mislili da šteti podovi površinu , ali još uvijek moraju biti oprezni . Nanesite tanki sloj deicing proizvoda neposredno prije ledenog nevremena . Koristite manje korozivne deicers kao što su magnezij klorida ili proizvoda koji se prodaju kao siguran za kućne ljubimce i nije štetan za beton ili trava .
Nakon Oluje

Nakonoluje , pomoću plastičnog lopatu - nijemetal jedan - ukloniti bilo snijega ili labave led s palube. Nanesite još jedan tanki sloj blagog deicing proizvoda na palubu . Led bi trebao početi topiti odmah nakon nanošenja . Lopata off bljuzgav komada leda i protiv leda kako bi se izbjeglo dugotrajno izlaganje kemikalijama u odleđivanje .
Ostali Savjet

malih TREX palube , pokrivaju područje s cerada ili drugi vodootporan materijal , kada se očekujeoluja kako bi se spriječilo stvaranje leda . Magnezij klorid je učinkovit kod otapanja leda do minus 13 stupnjeva celzijusa , dok je kamena sol topi led samo na temperaturama između 16 i 20 stupnjeva ; provjeriti na naljepnici odrediti na kojoj se temperaturi kemikalije rade najučinkovitije . Ako nemate pristup deicing proizvoda , posipati pijesak lagano preko palubu kako bi se s vuču .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1016088782.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.