Opcije za promjenljivom Deck

Za razliku od tradicionalnog palube koji je spojen na vaše kuće ,plutajući palube je samostojeći objekt koji vam omogućujefleksibilnost da ga smjestiti bilo gdje u vašem dvorištu . Budući da je tako svestran , postojerazne dizajna i pribor mogućnosti za plutajući palube . Uzeti u obzir veličinu i teren svog dvorišta i kako namjeravate koristiti palube koji će vam pomoći suziti mogućnosti i shvatiti najbolji dizajn za vaš plutajući palube . Promijeniti oblik

Dok većina plutajući palube imaju kvadratnog ili pravokutnog oblika , možete istaknuti strukturu i dodati vizualni interes u dvorište pomoću drugačiji oblik . Veličina i izgled vaše imovine može odrediti koji su mogući oblici , aliosmerokutna plutajući palube jeidealna opcija za stvaranje mali , intimni palube . Line vanjskim rubovima s klupe ili biljke dati palubi više dekorativni izgled ili jednostavno dodati stol i stolice postavili . Ako želite palube prostor u vašem dvorištu za različite namjene , kao što su prostor za roštilj i zaseban prostor za vruće čabar , razmotriti izgradnju dvije ili tri octagons i povezujući ih sa šetališta .
Pokriti ga

Pokrivanje plutajući palube omogućuje korištenje prostora , čak i kad je sunce jako jak ili jeslaba kiša . Birati između nekoliko opcija cover , ovisno o tome kako dekorativnaizgled koji želite . Montažni šatori su na raspolaganju da se lako sastaviti i postaviti na palubi . Međutim , oni mogu imati raspoloživog izgled , što može pokvariti elegantan krajolik koji se pokušava stvoriti . Dodavanje vidikovaca na području svog plutajući palube stvara upečatljiv izgled za vaše dvorište i pruža idealno mjesto za izlazak iz sunca. Vi svibanj također odlučiti da pokriju cijelu palubu sa pergolom i rasti atraktivne loze preko grede stvoriti zatvoreni osjećaj za prostor .
Dodaj Kada

Jedna od prednosti plutajući palube je da ga može odvojiti od energičnost i žuriti u svoju kuću za mir i tišinu i privatnost . Ako imate vruće čabar ,plutajući palube jeidealno mjesto za to jer jeudaljenost od kuće omogućuje i gosti uživati ​​umirujuće kvalitete kadi čak i ako se vaša djeca igraju u kući . Za dodatnu privatnost , priložite dijelove palube sa zaslonom rešetke tako da možete imati privatni put u vrućoj kupki , kad god vam se sviđa .
Surround S vode značajku

Još jedan način kako bi vaš plutajući palube miran odstupnica je da ga okružuju sa značajkom vode . Izgradite svoj ​​palube , tako da gleda smirujući odražava bazen , a vi ćete imati idealno mjesto za meditiranje , vježbajući jogu ili jednostavno opuštanje na kraju dugog dana . Vi svibanj također odlučiti da sekoi ribnjak stavio pokraj palubi i dodati krajobraznog kamenje i bambusa biljke za stvaranje azijsko - nadahnut prostor za vaše dvorište . Za dramatičan izgled , dodati kameni slap pored svoje plutajući palube . Uživajte umirujuće zvukove tekuće vode , kao što jesti , čitati ili upijajte sunce.

Što mogu učiniti o betonskom trijemu koji je Cracks

? Kuće često koriste beton za izgradnju trijem iz njihove kuće , jer jeproračun -friendly , niska održavanje materijal . Međutim , s vremenom , betonskih površina ne počnu pokazivati ​​znakove trošenja. U posebno , neugledan pukotine može pokvariti i

Více >