Kako napraviti Kabelska Ograde

Cable ograde nisu uobičajeni kao druge vrste palube ograde , ali tu su i prednosti za njihovo korištenje . Kabeli su manji i tanji od tradicionalnih drvenih ograda papogled s palube nije tako prikrije . Osim toga , kabel je izrađen od pocinčanog metala , tako da ne hrđa prebrzo , a kabel omotan s plastičnim premazom dostupan kako bi ga zaštitili od elemenata i lakše podnijeti. Nakon što je asistent će vam pomoći da je korisno kada povučete kabel čvrsto dok ga osiguranje s kabelskim clamps.Things što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot Olovka Srpski 3/4-inch drvo dosadna svrdlo
moć izbušiti
1/2-inch promjer kabela
stezaljke kabela
francuski ključ
Hacksaw
Prikazati više uputa Screenshot
1

Izmjerite trajanja između palube zajednice idonji dio ograde s trakom mjeru . Podijeliti s mjerenjem pet i odrediti visinu svakog kabela . Mjera se s poda i napraviti četiri oznake na jednakim razmacima na svakom od ograde postova . Središte za oznake na unutarnjoj strani svakog ogradu .
2

Stavite 3/4-inch drvo dosadno svrdlo u električnu bušilicu i postaviti vrh na središnjoj oznakom na drva i vježba rupu ravno kroz površinu . Ponovite ovaj korak sa svim ostalim markama u ogradu .
3

Feed jedan kraj kabela kroz sve zajednice da se formira prvi ogradu . Na vanjskom rubu jedne od kraja , savijati kabel s podesivim kliještima i isječak kraj kabela spona preko petlje . Uvjerite se da jekabel kraj okrenut unutra prema post i zategnite suzbiti s ključem sigurno da ga drže na mjestu .
4

Povucite drugi kraj kabela napetom i priložite drugu vezicama kabela ; pričvrstite stezaljku , a nastavlja se povlačiti kabel čvrsto. Otpustite obujmicu i izvucite kabel nategnuti ako je potrebno prije osiguranju spojnicu .
5

Ponovite proces hranjenja , zatezanje i stezanje kabel kroz sve izbušene rupe da se formira ostatak ograde . Izrežite višak kabela od svakog ogradu s pila za metal .

Kako vratiti Paluba Uz resurfacer

deck resurfacer jeproizvod koji se može primijeniti kao mrlja , ali zato ima deblji sloj kako bi se vratili na palubu . Pravilno primijenjen resurfacers značajku glatke , čak završi da odagna drvo palube krhotina . Odaberite palube resurfacer koji je

Více >