Najbolji tretman Proizvodi za suha, ispucala drvo palube

suha , ispucala , drvo palube je ružan i često opasno . Prije nanošenja proizvoda na palubi , pregledati i popraviti trulih daske , vire čavli i sve strukturne probleme .

Vraćanje drvo palube pruža godina uživanje za vanjsku zabavu i opuštanje . Restauracija drva palubi uključuje više od jednog proizvoda , te primjenu svakog proizvoda , u pravilan redoslijed , osigurava ishod koji će biti dugotrajan i privlačan . Strippers i čišćenje Na
možete koristiti crijevo postavljen na visokim tlakom sprati neke prljavštine i prljavština .

Nosili palube često ima ostatke piling jasne kaputi , brtvila i ponekad slikati . Osim toga ,stariji deck može imati godina nakupljene prašine , životinjskih izmeta , prolivene hrane , plijesan i biljnog soka . Koristite striptizetu , a zatim koristiti čistač neutralizirati striptizetu za čišćenje nikakve dodatne mrlje i prljavština .

Prilikom odabira striptizetu i čišći pozornost plaća na razini hlapivih organskih spojeva ( VOC ) , VOC rejtinga . Low VOC proizvodi će imati manje off - plinova i para . Postoje mnoge djelotvorne zeleni proizvodi na tržištu sada ne sadrže VOC . VOC standardima i usklađenost razlikuju od države do države .
Wood brighteners
Rust uzrokovan noktiju može biti uklonjena s drveta bjelila .

Vaš deck može još uvijek izgledaju prljavo i siva nakon čišćenje . Rješenje je da koristite drveni bjelila . Drvo bjelila će ukloniti mrlje od hrđe i druge boje. Drvo brighteners može primijeniti s grimase valjkom ili tipa pumpe prskalica . Nakonbjelila sjedi na površini za 15 do 20 minuta , što se može isprati s vrtom crijevo .
Deck Mrlje
drvo mrlje mogu biti zatamnjena bilo koje boje .

Nakon paluba je skinuo i očistio možete obojiti palube ili napustiti drvo prirodno. Postoji mnogo izbora na raspolaganju u boji i transparentnosti , s jasno neprozirna . Mutna boje su manje prodoran, a time smanjuje i zaštitnog kvalitetu mrlje .

Bazi vode mrlja osuši brže i traje sedam do osam godina , dok su palube obojene mrlje na bazi ulja će morati biti ponovno obojeni svaka tri na četiri godine . Pare i toksičnosti su općenito manje mrlja na bazi vode , međutim , sada su niske VOC uljne mrlje na raspolaganju .

Deck brtvila Na
špil tendu može pomoći u zaštiti svoj ​​palube od oštećenja .

brtvila zaštitili svoj ​​palube od sunca, vlage , mrlja i izlijevanje . Smola i epoksi utvrđeni brtvila odoljeti plijesni , naravno, kao što su oni napravili s anorganske komponente koje ne privlače algi i plijesni bazi ulja brtvila također imaju dodatke koji štite drvo od plijesni i UV svjetlosti . Neki brtvila su dostupni s bojom dodao da su im da će uljepšati i unaprijediti prirodnu boju drva palubi .

Slip otporan komponente . kao što je pijesak , može se dodati na palubu brtvila za sigurnost . Slip otporne aditivi su također komercijalno dostupni u različitim ocjenama i tekstura .

Kako Lay plocice u mort

vrt napravljen od minobacačke - postavljena kamena ploča će trajati desetljećima i dodati luksuzni žalbu na svoj dom u isto vrijeme . Jedini poseban alat koji je potrebno postaviti ovu vrstu vrt jeruka nagovarati , a to se može iznajmiti od većih har

Více >