Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Palube i Terase >> Content

Stvari za palube

Kod dodavanja prostor u vaš dom ,paluba može bitiisplativa opcija . Za neke kuće ,činjenica da im omogućuje da se u bujnom krajoliku njihovom dvorištu zapravo činiidealan dodatak . Međutim , opremanje palube i dodavanje pribor ponekad može biti zbunjujuće , jer jevanjski prostor iboravak u kući . Ako niste sigurni što stavke za dodati na svoju palubu da bi ga više privlačan i koristan , razmislite primarne djelatnosti koje vaša obitelj planira koristiti prostor i plan u skladu s tim . Namještaj

Kao produžetak svog doma ,paluba može biti dizajniran na isti način kao i svakoj prostoriji u kući . Kao rezultat toga ,prvo mjesto za početak kada je uređenje prostora trebao biti namještaj . Ovisno o izgled koji želite, možete se odlučiti za palube namještaj izrađen od drveta , od kovanog željeza , lijevanog aluminija , plastike ili od pruća . Kada se gleda na stilu , uzeti signale iz svog doma u arhitekturi odrediti najbolji izgled za namještaj . Moderni dom izgleda najbolje s palube opremljen namještajem koji ima gladak, čiste linije , a vikend style kući parova i sa rustikalnim stila namještaja . Stol i stolice postavljena jedobra investicija , jer vam omogućuje da ručati na otvorenom tijekom toplijih mjeseci . Osim toga , vi svibanj želite dodati ležaljke ili mali loveseat stvoriti prostor za sjedenje .

Roštilj

Roštilji sučest način slaviti tijekom toplijih mjeseci , pa ako namjeravate učiniti mnogo zabavnih na palubi ,roštilj jemust-have proizvod za izradu hamburgera , hot-dog , odreske i druge namirnice . Imate različite vrste roštilja koje možete izabrati , uključujući i tradicionalne ugljen , plin i infracrvena , ovisno o okusu koji vam je draže za svoju hranu , jer ugljen daje se dimi okus hrane koji drugi stilovi ne. Neki roštilji imaju dodatne mogućnosti, kao što su u prilogu plamenika iliugrađene u frižider , tako da možete prilagoditi roštilj kako bi odgovarao Vašim potrebama .
Swing

za dodavanje zabava , country - kao što osjećate u svoj palube , dodati jeku . Kao palube namještaja , ljuljačke dolaze u različitim materijalima , kao što su drvo, metal i vinil . Neki su i tkanina pokrivena za više dekorativni izgled . Možete se odlučiti za samostojeći swing jedinici , ili odabrati stil koji vam omogućuje da ga objesiti od grede u krovu palubi je . Oba stilova vam omogućiti da uživate svjež ljetni povjetarac i pružaju idealno mjesto za čitanje knjige ili provesti vrijeme s voljenom osobom .

Svjetla

Dodavanje svjetla na palubi omogućuje korištenje prostora , čak i nakonzalaska sunca . Imate raznih stilova koje možete izabrati , tako da možete kontrolirati disperziju svjetlosti . Post - cap svjetla omogućuju vam da stavite veće svjetla na vrhu palube ogradu baciti svjetlo na razini tablice . Za dodavanje svjetla u prizemlju , koristiti postavljati baznih svjetla pri dnu ograde tako da gosti mogu vidjeti gdje su hodanje noću . Ferala i baklja - style svjetla može dodati zabavan pogled na palubi , kao i pružiti više dekorativni izgled . Za hirovite izgled , čak možete omotati boji string svjetla oko palubi je ogradu i postova za svečane , stranke poput vibru .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1016089201.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.