Kako Lay Porcelain pločica preko betonski pod

Porculan pločica ječvrst i atraktivan izbor podnice i jedan koji možete lako instalirati na svoju vlastitu . Do-it - yourself kuće može instalirati porculan pločica preko postojećih linoleum ili betonske podove , ali postoje neke pripremne korake koje treba poduzeti . Beton mora biti čista i ravna prije negošto je ležao na porculan ili pločice mogao ispucati tijekom vremena . Pregled, što vam je potrebno pregled zaštitnih rukavica pregled 5 - galon kantu pregled citrat čistač
piling četka
Level pregled betona krpanje spoja
špatulom pregled betona brtvljenje
Boja ladica
valjkom
Thin - set malter pregled nazubljenom lopaticom
Spacer , 1/16 - inčni pregled vlažnom krpom pregled keramičkih pločica talog pregled mort plutaju
mokrom spužvom
Upute pregled Priprema Beton
1

Ulijte boca citrat čistač u 5 - galon kantu i razrijediti s vodom u skladu s uputama paket . Stavite na zaštitne rukavice , jer citrat čistač može biti oštra . Umoči svoj četka za ribanje u čišći i pročišćavati cijelu površinu betona . To čišći će ukloniti prljavštinu i ulje , dajućiljepilo za pločice jači stisak . Pustiteda se osuši preko noći čišći . Isperite posudu i ostavite da se osuši , kao dobro.
2

Idi na betonsku površinu sa svojim razini , traže pukotine i neravnine . Ne možete postaviti porculansku pločicu preko pukotine koje bi mogle rasti , jer sepločica će ispucati na kraju . Neravnine također može uzrokovati pločica ispucati , pogotovo ako jehigh- prometne površine .
3

Pomiješajte kantu betona krpanje spoja i vode , u skladu s uputama spoj paket . Nanesite ga sa špatulom na bilo udubljenja ili pukotine u podu . Neka ga na suhom preko noći.
4

Ulijte svoj ​​konkretan pečat u ladicu boje . Nanesite tanki sloj zatvaračem na cijeli kat pomoću valjka četke . Pokrenite program u kutu najdalje od vrata i raditi svoj put natrag prema vratima . Neka se osuši prema uputama paket . Brtva će zadržati vlagu iz slabljenje pločica ljepilo .
Polaganje pločica pregled 5

Pomiješajte kantu tanke - set maltera prema uputama paket . Općenito , dodate dovoljno vode napraviti gustu pastu .
6

Stavi svoj ​​prvi porculan pločice u središtu poda . Nanesite tanki sloj morta na poleđinu pločice s nazubljenom lopaticom i čvrsto pritisnite pločicu u betonu . Postavite odstojnik pored pločica na bilo kojoj strani . Nanesite tanki - set na sljedeću pločice i stavi ga u ravnini protiv poveznika . Spacer stvara prostor u podu za talog primjenu . Kao što je ležao pločica , obrišite svaki vlažnom krpom kako bi uklonili mort prije nego što se suši .
7

Ponovite ovaj postupak za instaliranje pločice na cijelom katu , razmak između svake pločice . Ako dođete do zidova ipločica ne odgovara , rezati pločicu s iznajmljuju dijamant mokrom pilom . Upute će varirati s brand pile li iznajmiti , pa posavjetujte se sa svojim home poboljšanje trgovine na točno kako koristiti pilu ste dobili .
8

Neka podnu set za 24 sata . Pregled
pregled Fugiranje pločica pregled, 9

pomiješajte talog prema uputama na pakiranju .
10

Nanesite talog na dnu talog float . Povucite talog plovak dijagonalne talog linije , punjenje prostore kao što ide . Napunite talog plutaju po potrebi .
11

Držite talog plovak takooštar rub je sve što dotakne pločicu . Povucite rub na cijeloj površini poda , uklanjanje viška talog od površine pločice .
12

Napunite kantu s toplom vodom . Nježno trljajte površinu pločica sa spužvom namočenom u toplu vodu , ide u kružnim pokretima . Pokrenite topli spužvom preko injektiranje samih linija , kako bi ih glatko . Nekatalog otvrdne dva dana prije nego što brisati katu .

Kako očistiti kalup & Plijesan Od obrađeno palube

gljivica i plijesni mogu razvijati samo o bilo kojoj podlozi , osobito u vlažnim ili mokrim uvjetima . To uključuje sporedni kolosijek, prilaze , namještaj i palube , čak i drvene palube koji su tretirani s vlagom odvratan. Dokplijesni ili plijesni j

Více >