Kako napraviti iskoristive površine Pod Deck

povišen palube vam daje ugrađeni u krov za iskoristiv prostor ispod . Umjesto da ste goli teren idu neiskorišten , napraviti nekoliko izmjena u području za drugi vanjski zabave i životnog prostora . Ako ne želite dodatni zabavni prostor , koristiti prostor ispod palube kao dodatni pohranu zone za vanjsku opremu kao što su vrtlarstvo alate i otvorenom igračke . Odlučite korištenje prostora za unaprijed tako da ste u mogućnosti planirati vanjski obnovu . Pregled, što vam je potrebno
palubi odvodni sustav
tla
Betonski
finišera
Namještaj pregled jedinice za pohranu

Upute Screenshot 1

Instalirajte sustav odvodnje palube na donjoj palubi . Sustav pridaje grede kanalizirati vodu ili vlagu s gore tako da ne padaju na prostor ispod palube . Setove su dostupni u trgovinama home poboljšanje .
2

očistiti prostor ispod palube . Uklonite sve stavke u tom području , kao što su stvari koje ste čuvanje postoji ili velike stijene .
3

Izmjerite područje koje želite završiti . Za jednostavne obnove , koristite kutak postove silazi s palube u povodu uglovima donjem dijelu .
4

Skinite travu i korov iz područja stvoriti bazu za iskoristivog prostora . Razina područje s blagim nagibom daleko od kuće potaknuti vodu pobjeći iz temelja . Dodaj tlo je potrebno , a zatim ga nabiti na razini iz prostora .
5

Ulijte konkretan jastučić u prostoru ispod palube . Ako imate velik prostor , iznajmljivanje profesionalni je često lakše i brže nego miješanje i nalijevanja betona sami . Alternativa je ležala Paver vrt ispod palube .
6

Dodaj namještaj ili jedinice za pohranu ispod palube , ovisno o tome kako namjeravate koristiti prostor .
pregled

Paluba rasvjeta sustavi

Izbor i pozicioniranje rasvjeta je važna za funkcioniranje i uživanje na otvorenom palube . Ne samo da pravilno osvjetljenje povećati njihovu ljepotu i privlačnost , a proteže korištenje palube u noćne sati . Razmatranja Rasvjeta treba biti izabran

Více >