Kako dodati Ledger za Deck

knjiga zajednica pridaje kuće i pruža podršku za tu svrhu od palube grede . Podrška se daje strukturu palubu a činiključni element u procesu gradnje palube . Bez pravilno instaliran palube knjigu , mogli biste doživjeti progib ili kolaps palube . Ledger odbora mora biti instaliran prije nego što započnete s kadriranje i joist instalacije . Izmjerite i pričvrstite Ledger odbora upravo izgraditi solidnu palube na vašem domu . Pregled, što vam je potrebno
Tape mjera
Level pregled Chalk niz pregled cirkular
Jigsaw
nokti pregled
Hammer
izbušiti
silikon katranizirati pregled LAG vijke
Ratchet
Upute Screenshot 1

Odredite mjesto za palubu , što je tipično protiv kuću pod vrata , tako da su u stanju izaći iz kuće na palubu . Izmjerite palube područje na terenu , pomoću udjele u povodu uglovima . Vaša knjiga odbor će priključiti na strani kuće ispod vrata i trajat će duljinu palube na tom rubu .
2

Pregledajte mjesto ispod vrata , gdjeće knjiga pridaju kući tražiti sve stavke koje bi mogle ometati instalaciju , kao što otvore ili vode slavine . Premjestite stavke na način ako je potrebno smjestiti Ledger odbora .
3

Nacrtajte trag na sporedni kolosijek ukazati na mjesto gdje želitevrhu palube udariti na kuću , koja je obično oko 2 cm ispod praga od vrata . Izmjerite debljinu brodski materijal , što je obično 1 1/2 inča . Mjera dolje na strani kuće 1 1/2 inča s oznakom ste napravili za označavanje vrha palube . To označava gdje jedonji rub brodski materijal će pogoditi zid . Gornji rub knjige će se postroje s oznakom donjeg ruba brodski materijal , jerbrodski materijal ide na vrhu knjigu .
4

Mjera niz od oznake za donji rub brodski pod od materijala koji ukazuju na visinu knjige odbora . Na primjer , ako je vaša knjiga ploča je 10 cm visoka , stavite metar na oznakom dnu terase i ići prema dolje 10 cm na sporedni kolosijek prema tlu . Nacrtajte znak u ovom trenutku predstavlja dno knjige odbora .
5

Proširite maraka nacrtao za podom i knjigu odbora mjerenja na oba kraja palube pomoću kredom liniju . To vam omogućuje da označite obris za terase i knjige odbora za pomoć u uklanjanju sporedni kolosijek .
6

povući okomitu crtu na sporedni kolosijek na svakom kraju području knjiga odbora za obilježavanje kraj palube . Okomite crte treba pokrenuti od linije koja označava gornji dio terase dolje na liniju koja označava donji rub knjige odbora na krajnjim rubovima palube . Okomite crte zajedno s horizontalnim linijama stvoriti vodič za izrezivanje odjeljak prilaženje .
7

Izrežite prilaženje iz područja gdjeknjiga odbor i brodski pod će pogodila kuću . Koristite kružni pilu za vodoravnih rezova , osiguravajući oštricu ne dođete do oklopom . Prebaci se slagalice za okomite rezove . Uklonite vinil prilaženje iz tog područja.
8

Podignite Ledger ploču u položaj na strani kuće . Provjerite ploču s razine kako bi se osiguralo da je još . Pričvrstite Ledger odbora privremeno vozeći nokte kroz knjige odbora u kući je obloga i na kuću kadriranja.
9

Izbušite rupe u knjigu kokpitu, obloga i djelomično u oblikovanju kuće za lag vijci koji će učvršćuju knjigu . Knjiga treba jedan ili dva vijka lag između svakog seta grede , koje su obično postavljene na 16 inča na centru .
10

Nanesite silikon katranizirati u rupe kako bi se s pečatom . Čekić LAG vijke dovoljno da se uhvati u kadar . Koristite Ratchet završiti vijke .

Do-it -yourself Deck Drain za snijeg

deck mozgova pomaže zadržati svoj ​​palube slobodni od viška vode tijekom kišne oluje . Ona također pomaže u zaštiti stavke na palubi , kao što su roštilj i namještaja , od uzimajući srušene ili oštećene od previše izlaganja stajaće vode . Voda može

Více >