Kako Ulijte Cement Paluba

Cement jesastojak u beton , što jemješavina cementa i nekoliko drugih materijala , uključujući pijeska i šljunka . Kad izgradnju palube , beton moraju se koristiti . Betonski palube suekonomično , alternativa nisko-održavanje tradicionalnih drvenih palube i terase . Osim što je trajnije i duže traje , betonska ustaje bolje elemenata i neće istrunuti kao drvo radi . Beton palube može postatisredište za sve vaše otvorenom zabavnih događanja , poput roštilja i vrtne . Screenshot Mjerenje i označavanje pregled

Koristite mjerne vrpce kako bi se utvrdilo osnovne dimenzije vašeg betona palube . Označite svaki kutak s ulogom , i koristiti kredom liniju ili boja u spreju izvući obris perimetar svoje predložene palube izravno na tlo . Ako ste izgradnju palube s neparnim oblika , koristite crijevo za polijevanje napraviti obris , i boje oko nje kako bi vaš predložak .
Kopanje i niveliranje pregled

Početak iskapanja područje na temelju nacrta na terenu . Ima jedan ili dva pomoćnika pomaže . Počnite na rubovima uz vožnju lopatu dolje duž linije i kopati prema središtu područja . Iskopa treba biti 4 cm dubine , i koristiti razinu stolarsku kako bi se osiguralotlo razini cijele rupu . Koristite nabijanje alata kako bitlo savršeno ravna .
IzgradnjaObrazac pregled

Svaki beton zalivši posao zahtijeva obrazac kako bi se spriječilo betona curi u okolno tlo . Za oblik palube , mjesto ulozi uz vanjski obod rupe . Stavite 2 - by- 4 ploče duž unutar perimetra i pričvrstite ih na udjele s vijcima . Nakon što su oblici osnovana u zemlju , proširila obrazac ulje nad njima kako bi se spriječilo betona od pridržavaju kao što liječi .
Šljunčane i Mesh pregled

Šljunčana pomaže spriječiti betona od smrzavanja a pruža odvodnje u tlo kako bi se spriječilo palubu iz postaje preplavljen i potonuo . Ulijte šljunka u rupu i širiti ga s grabljama stvoriti sloj šljunka 2 inča duboko . Koristite razinu stolar je kako bi bili sigurni da je razina . Položite konkretnu mreže nad vrhu šljunka .
Miješanje i nalijevanja betona pregled

plan da iskoristi oko jedan 80 - funta vrećicu betona na svakih 2 četvornih metara prostora što pokrivaju . Pomiješajte betona prema uputama proizvođača . Pljusak pripremljenu površinu s crijevom za amortiziranje šljunka . Ulijte betona u obliku početkom u jednom kutu , i širiti ga s lopatom . Gurnite betona protiv obliku i na uglovima iskopanog područja . Rad s partnerom izgladiti beton s dužinom od 2 - do - 4 ploče povlačenjem ploču na vrhu oblika u cik-cak pokretima . Kad je obrazac ispunjen ivrh betona je glatka , višu razinu ga s bikovima plutaju, koji se može iznajmljuje od većine hardvera i home poboljšanje dućana . Lagano magla betona s vodom , pokriti s plastičnom folijom i ostavite da se osuši na tri dana . Sušenje može potrajati duže zahlađenje . Nakonpaluba je suha , ona se može koristiti odmah , iako je to za brtvljenje s vanjskim betonskim brtvljenje može pružiti dodatnu zaštitu .

Upute za instaliranje Patio finišere

Terase su idealna mjesta za roštiljanje , uživajući vatra jama , ili izvan sjedi uživajući na suncu. Stvaranje vlastite vrt je lakše nego što zvuči i nema potrebe da se zaposli Landscaper . Odaberite iz različitih finišera prilikom instaliranja vrt .

Více >