Prosječna cijena za čišćenje Drvo palube po kvadratnom metru

Čišćenje i brtvljenje drvene palube svake ili svake druge godine održava svoj ​​palube materijala iz rastućeg gljivica i plijesni . Razne vrste čistača učiniti gotovo istu stvar , uklanjanje prljavštine , plijesni , plijesni i mrlje od drva terase . Nakon toga možete zatvoriti drvo odražavanja vodu i držati ga u potrazi za novim .
Palubi Čistači pregled

Neki proizvođači čine koncentriranih ležaljke za čišćenje koji su jeftiniji u cijenu po kvadratnom metru nego prethodno pomiješani palube čišćenje koji koštaju više nogu . Dok su koncentrirani palube za čišćenje dolaze u tekućem ili granuliranom obliku ,miješani paluba čistač je napravljen u tekućem obliku .
Pokrivenost

Ovisno o vrsti čistač , možete potrošiti prosječno $ 40 za 300 četvornih metara palube , ako koristite pomiješana palube čistač , ili 0,13 dolara po kvadratnom metru , što je od 2011. Općenito , 1 galon palube čistač je dovoljno za palube od 25 - do - 12 metara s do tri koraka , Paluba čišći koncentrat , koji može pokriti 1.000 četvornih metara za oko istu cijenu kao i prethodno pomiešana palube za čišćenje , čisti 300 četvornih metara za samo 0,04 dolara po kvadratnom metru .
Primjena

Deck čišći proizvođači usmjeriti da se prijave na palubu čistač sa spužvom , sprej bocu ili perača . Nakončistač je na drva palubi , to treba sjesti za pet do 10 minuta da se upije u drvo i početi čišćenje , ali nemojte dopustitida se osuši čišći .
Čišćenje

Nakonpalube čišći ima vremena da se prodre u drvo podove , morate očistiti drvo . Akodrvo je prekriven plijesni ili plijesni , koristite soft- četkom za ribanje ploče . Isperite čistač i neka palube suho za najmanje dva dana prije nego što ga brtvljenje .

Infracrveni & Plinski roštilj Kombinacije

Infracrvena tehnologija korištena je u plinski roštilj za oko trideset godina. Infracrveni roštilji oslanjaju na principu zračenja topline umjesto korištenja konvekcije zagrijavanja način na koji većina roštilji veze . Međutim , u većini infracrvenim

Více >