Kako napraviti nadstrešnica u Patio

Ako ne koristite svoj nadstrešnica za parkiranih automobila , ne dopustite da stoji prazna i miruje . Dobitinajviše iz nadstrešnica okretanjem prostor u vrt . To jeprilično jednostavan pothvat koji može biti dovršen za dva do tri dana ili manje . A osim potencijalno povećanje vrijednosti vašeg doma , vaš vrt nadstrešnica će vam dati mjesto za opuštanje i uživanje na otvorenom . Pregled, što vam je potrebno pregled metlu ili perač
Vanjski tepih
Trellis , hlad jedro ili tendom
sjedenje skup namještaj , travnjak stolice ili vanjski pregled jastuci Accent jastuci i udobni jastuci pregled
vjetar zvoniti
Biljke
Rasvjeta pregled Chimenea ili mali požar Pit
vodoskok
Upute Screenshot 1

Odlučite gdje u nadstrešnica želite vrt : površinu , naravno, u hladu velikog drveta ,odjeljak u kojem je kuća ili neke živice osigurati privatnost , ili moždacijela nadstrešnica . Nabavitespremni prostor brisanjem iz stavke pohranjene u nadstrešnica i daje dobar brišući ili tlaka pranje . Lezi otvoreni tepih koji može izdržati elemente i brzo hosed dolje i objesio se klima - suha po potrebi .
2

Povećanje hladu dodavanjem nijansu strukturu za zaštitu od opasnih UV zraka , a također od kiše , tako da ćete moći uživati ​​u vrt tijekom dobrog i lošeg vremena . Ako je u proračunu , štorešetka izgrađena . Ako ste ruci s alatima , kupiti sirovine i izgraditi ga se s nekoliko prijatelja . Druga opcija koja dokazuje manje intenzivan rad i jeftinije je staviti gore ili imati instaliran nijansu jedro ili tendom .
3

Opremite prostor . Možete pronaći vrt garniture da stane svaki raspon cijena , od osnovnih i jeftino okićen i skupo . Izaberite onaj koji je čvrst , pouzdan iprave veličine za vaš vrt prostora . Jeftinija opcija je kupiti stolice travnjak ili možda čak i samo nekoliko otvoreni jastuke za sjedenje i ležanje na tepih . Ili pitati obitelj ili prijatelje ako imaju bilo garniturom za sjedenje to dati , onda prefarbati ga kako bi ga novi izgled .
4chiminea a neki jastuci sjedala napraviti vrt poziva.

Dodaj pozivajući akcentima napraviti vrt pozivajući i udoban . Ideje su nekoliko naglasak jastuke ili šarene jastuke za sjedenje , a vjetar zvoniti i biljke , kao što su plantaže kutije ili kontejner vrtovima . Stavite u rasvjeta iskoristiti prostor nakon zalaska sunca . I dodajte vatru i vodu , što dodati dramu . Možete pronaći ni jedan chimenea (samostojeći kamin ) i velike ukrasne fontanu ili mali firepit i malu stolnu fontanu .

Kako da se stavi rešetkasti

Rešetka jesvestran dodatak doma ili vrta . To se može koristiti za priložiti palubi ili vidikovaca , osigurati vrt ili dvorište rešetka za penjanje biljaka ili postatidekorativni zaslon za skrivanje ružan vanjski klima uređaja ili kante za smeće . Re

Více >