Kako izgraditi Paluba Beton uporište Tube

Povišene drvene palube su izgrađena na vrhu drvenih stupova . Ovi stupovi proširiti dolje u zemlju ispod linije smrzavanja osigurati stabilnu bazu za palubu . Kada se instalira u zemlju , a gatovi su uvukla u betonu dati im veću potporu i zaštititi drvo od truljenja zbog izloženosti vlage u tlu . Voskom vlakana cijevi se koriste sadržavati betona na zemlju . Pregled, što vam je potrebno pregled, 1-1 /2 tone bager Screenshot voskom vlakana cijevi Screenshot čvrste plastike podnožje
Razina
Lopata
Upute Screenshot 1

kopati rovove u zemlji u kojoj ste instalirate podnožje , ide dovoljno duboko da proširi ispod granice smrzavanja . Vaš lokalni zoniranje odbora mogu vam reći koliko duboko je to . Koristite 1 1/2 tona bager za kopanje rovova .
2

Stavite vosak vlakana cijevi za gatovima u plastične uporištima . Je uporište su šire od stupova , koji ih sprečavaju da tone u zemlju , jertežina je raspodijeljena na širem području .
3

Stavite okupljenim obrasce u rov . Jesu li uporište cijevi pregledani ako to zahtijeva lokalnim građevinskim propisima .
4

zatrpavanja rovovi s nečistoćom . Provjerite kako bi bili sigurni da su cijevi vertikalno ravno, ili visak , i horizontalno ravne , ili razini , kao što ispunite rovove ; ako je potrebno prilagoditi cijevi .
5

Mjesto podnožja okrenuo naopako na vrhu voskom vlakana cijevi da djeluje kao lijevak kaobeton dodaje .

Kako Boja kapom Composite decking

ideja da kompozitni brodski nikada ne mora biti obojen je općenitomit . Mnogi proizvođači kompozitni palube koristiti dovoljno visoku koncentraciju drva brašna u svojim materijalima kojipaluba će neminovno nestati nakon dugog razdoblja izlaganja sunc

Více >