Privremeni Patio Cover Ideje

Terase daju kuće otvoreni prostor za opuštanje ili sudjelovati u obiteljskim aktivnostima , ali njihova otvorenost prema prirodi može dovesti do neke nelagode . Oštro sunčevo svjetlo i prekomjerne topline ublažiti užitak korištenja vrt . Dobro rješenje uključuje pokrivanje vrt tijekom tih razdoblja , kada su elementi čine ga neugodno , i ostavljajući ga otvorenim na otvorenom kad uvjeti dopuštaju .
Shade Jedra Screenshot

Shade jedra , proširena komada tkanine nalik na jedra brod , rade pomoću kolotura sustava koji se lako instalira i deinstalira , što ih čini izvrsne mogućnosti za privremene naslovnicama . Jedra dolaze u raznim oblicima i veličinama da stane gotovo bilo koju vrstu vrt . Možete odabrati iz velikog izbora boja , kao dobro. Jedra omogućuju dobru cirkulaciju zraka , pružajući efekt hlađenja . Količina ultraljubičastog ( UV ) svjetla zaštite jedra ponude mogu se razlikovati , ostavljajući vas potencijalno ranjivi na štetnih zračenja . Provjerite sa svojim prodavatelja prije kupnje jedra kako bi osigurali svoje jedro predstavlja snažnu barijeru na djelovanje UV zraka .
Mesh i Nadstrešnica pregled

Još jedna ideja za privremenu vrt naslovnici je veliki pravokutni meša podigne strane metalne nakon kadriranje i prekriven slojem . Ova vrsta pokrova dobro radi za jednokratne događaja održanih na terasi gdje želite pružiti svojim gostima za zaštitu od sunca i slobodu od dosadnih insekata . To je jednostavan za instalaciju i lako ukloniti . Možete priložiti meša pokriva sasvim patentni zatvarač zatvorio vrata .
Retractable Tende

uvlačenje tenda daje privremeno olakšanje od sunca odmatanja van iz svojih vezova . Možete ga ostaviti na mjestu koliko god je potrebno - je li za nekoliko sati , nekoliko dana ili cijelog ljeta - a zatim ga vratiti do što to zahtijevaju ponovno. Uvlačenje tenda ne zahtijeva instalaciju postova , a uvjet za neke više - trajnih pokrovnih sustava . Postojiveliki broj oblika, veličina i tkanine od koje možete izabrati , ali budite sigurni da pokupiti tendu s dobrim otporom plijesni .
Motorizirani zaslon pregled

motorizirani Vrsta zaslon vrt poklopac ima stalni vez u svoj ​​vrt u kadriranju , ali vam priložiti područje privremeno . Pritiskom na gumb za kontrolu tisak zaslone koji se odvijaju od vrha kadriranje dolje na dnu , pružanje neposredne hlad . Kada završite svoje aktivnosti na terasi , jednostavno ponovno gurnuti kontrole i ekrani zamotana u svoje kućište . Možete ostaviti zaslone dolje tijekom vrućih ljetnih dana , sprečavanje bilo sunca oštećenja garniturom za sjedenje .

Kako Povećati postojeći kolnik

Izgradnja produljenje na palubi je slično izgradnju palube od nule . Uklanjanjem nekih od postojećih palubu i izgradnje novog dijela okvira podrške na strani postojećeg kadra , možete izgraditi solidnu bazu za svoju proširenu palubi bez ugrožavanja p

Více >