Kako instalirati nadzemnog Pool Ljestve

Soft - stijenki nadzemne bazene , osobito vinil modele , prvenstveno samo koristiti ljestve da stane preko bazen zid i ne zahtijevaju instalaciju . Oni bazen ljestve koje zahtijevaju instalaciju i povezana sa bazenom se preporuča samo za hard - stijenki nadzemnih bazena . Nakonljestve je sastavljen , instalacija prvenstveno uključuje stavljanje ljestve u bazenu i osiguranja do bazena u gornjem željeznicom s nekoliko vijaka . Možda ćete morati unaprijed izbušiti rupe unaprijed. Posebne upute za instalaciju će varirati sa svakom modelu . Pregled, što vam je potrebno
Drill
svrdla
Upute
1

Stavite ljestve u bazenu , tako da su potporne noge su na vanjskoj strani stijenke bazena . Postavite ljestve na tvrdoj podlozi , preko uspravnom podršku na bazen zid , ako je moguće . Nakon što se u bazenu ,ljestve može imati podesive cijevi možete premjestiti kako bi ga sigurno stane više protiv bazena .
2

Poravnajte rupe u platformi , ako je vaš model ljestve pridaje bazen s bazena vrh željeznicom .
3

Mark gdje bušiti rupe , ovisno o tome gdje su rupe u ravnini s bazenom .
4

Drill rupe u bazenu vrh željeznicom , na temelju veličine vijaka . Vjerojatno će vam trebati oko 1/4- inčni malo , ali provjerite veličinu prije bušenja .
5

Stavite vijke kroz unaprijed izbušene rupe u obje ljestvice i bazena vrh željeznicom . Pričvrstite vijke s podloškom i maticom , ako je uključen sa svojim modelom ljestvice .

Stilovi palube

stil ste odabrali za svoj palube ovisi o nizu čimbenika, uključujući i svoj ​​proračun , stupnju kosim u vašem dvorištu i broja razina s kojima morate raditi . Iznajmljivanje licencirani graditelj koji će raditi s vama graditi svoj ​​san palube . Out

Více >