Kako shvatiti Deck uporište

palubi uporište proširiti dolje u zemlju stvoriti strukturno čvrsti temelj za palube postove . Bez ispravno instaliran uporištima na odgovarajućoj dubini ,cijela paluba postaje nestabilan i mogla raspasti nanose štetu i ozljede . Kad je izračunata ispravno, uporište odoljeti nestalno i pokret , koji je često uzrokovan mraza . Jerklima i mraz linija razlikuje po prostoru , morat ćete istražiti lokalne uvjete shvatiti pravilan palube footing plasman .
Upute Screenshot 1

Posjetite lokalnu građevinsku odjel za utvrđivanje građevinske zahtjeve za palube uporište u svom području . Pregledajte zahtjeve dubine i proreda ispuniti zahtjeve kod koje se određene temelji na liniji mraz u vašem području . Hladnije područja imaju dublje od smrzavanja liniju . Na primjer , u Minnesotilinija mraz je 42 centimetara , dok je toplije države mogu doživjeti malo, ako bilo mraza .
2

Pregledajte zahtjeve kod utvrditi određenu veličinu i oblik potrebne za uporištima . Koristite ove zahtjeve planirati kako ćete dizajnirati podnožje . Odredite , ako se od vas traži da koristite cijevi obrazac po lokalnom građevinskom koda , koji pomaže čine podnožje na određenu veličinu i oblik .
3

Odlučite koliko duboko kopati rupe za podnožja pa su susret kod zahtjeve . Kod često navodi da trebateosnovni materijal 6 inča ili više ispod samog podnožja . Odaberite osnovni materijal ispuniti dno rupe ispod podnožja , što je obično zbijeni šljunak kako bi se omogućilo za odvodnju .
4

Izračunajte broj potrebnih uporištima na temelju vaših palube dizajn . Morat ćete uporište za svako radno mjesto na palubi . Označite se na palubu kako je diktirana od strane građevinskih planova . Morat ćete uporište na svakom od ugla na strani daleko od kuće , kao i uporištima između za ostatak postova , koji bi trebao biti ravnomjerno raspoređeni duž strane.
5

Nacrtajte skicu koji prikazuje svaki od uporištima , zajedno s razmakom između svake . Uključite podzemnu pogled na uporištima pokazati dubinu i veličinu rupe , kao i dubinu šljunka na dnu .

Kako instalirati nadzemnog Pool Ljestve

Soft - stijenki nadzemne bazene , osobito vinil modele , prvenstveno samo koristiti ljestve da stane preko bazen zid i ne zahtijevaju instalaciju . Oni bazen ljestve koje zahtijevaju instalaciju i povezana sa bazenom se preporuča samo za hard - stije

Více >