Kako Lay pločica za Balkon

balkon može dopustiti da netko tko živi na povišenom katu u stanu ili višestambene građevine na korak izravno iz njihove kuće da biste dobili neki svjež zrak , ili se u prikazu . Ove balkona često izrađeni od betona , što ih čini vrlo izdržljiva , ali koji također može ostaviti vrlo hladan , dosadan izgled . Možete popraviti ovaj polaganjem pločica na balkonu podu . Pregled, što vam je potrebno pregled maltera
lopaticom
Thinset maltera
popločavanje membrane pregled mort plutaju pregled Polietilen šavove trakom
traka mjera
kredom crta pregled pločice
pločica razmaknici pregled
mokrim vidjeli
zaštitne naočale pregled, zaštita Uho
Rukavice pregled kliješta pregled špatulom pregled Dichtschlämme
vlažnom spužvom pregled Papirnati ručnici
uslužni nož
upute Screenshot 1

Pomiješajte hrpa morta , slijedeći upute na pakiranju , a poklopac s balkona je kat sa žbukom . Napravite nagib u mort vodećih dalje od zgrade po stopi od oko 1/4 inča za svaki podnožju duljine . To omogućuje da se voda odvoditi iz zgrade , što je posebno važno akoje otkrila balkon . Dopustitemort postaviti za vrijeme navedenog na pakiranju .
2

Pomiješajte hrpa thinset morta , u skladu uputama na pakiranju .
3

Započnite širenje thinset na pod u jednoj od vanjskih kutova s lopaticom . Pokrivaju površinu koja mjeri oko 6 metara dug , i najveće širine role pločica membrane . Popločavanje membrana osigurava stabilnu bazu za pločice , a djeluje kao barijera koja blokira voda iz curi na balkon u betonsku podlogu .
4

Stavite rub pločica membrane protiv ruba balkona podu , a zatim odmotati membranu na katu gdje se primjenjuje na thinset . Odmotajte membranu dok ne dođete drugi kraj podu , dodajući thinset kao i ti ići . Pritisnite membranu dolje u thinset s talog float .
5

Pokrijte ostatak vrt katu s pločica membrane , držeći ga s thinset .
6

Cut 4 - inčni široki trake pločica membrane . Nanesite thinset na podu duž dnu zida u liniji oko 2 cm širok . Postavite trake pločica membranu preko spoja između poda i zida , centriranje svaku trakicu tako 2 inča membrane sjedi na podu i 2 inča nalazi na zidu . To omogućuje da djeluju kao treperi kako bi se spriječilo curenje .
7

Pokrijte šavova između trake pločica membrane s polietilen šavove trakom .

8

podijeliti balkon u četiri jednake kvadranta mjerenjem tačku svake strane po podu , a snapping kredom liniju u oba smjera , na polovišta .
9

Nanesite thinset na podu u kutu jedne kvadrantu , obuhvaća površinu da mjere oko 3 metra kvadratna . Položite thinset u kutu koji zadovoljava ostale kvadranta u središtu poda , tako da možete raditi prema obodu balkona . To vam omogućuje da središte pločice na podu .
10

Stavite prvu pločicu u thinset , podstava rubove se s krede linije . Mjesto pločica razmaknici pored pločice , a zatim stavi više pločica i pločica razmaka dok ne dođete do jednog ruba balkona . Ako ne može stati u punoj veličini pločica , ostaviti prostor golom za sada .
11

Lay još jedan red pločica u istom kvadrantu , ali ovaj put rade iz središta duž druge kredom liniju , tako da su dva reda čine & quot ; L. & quot;
12

završi polaganje pločica u ovom kvadrantu , naizmjenično natrag i naprijed između dva reda dok je kompletna

13 <. p> Postavite pločice u ostale tri kvadranta , po istoj metodi . Ako trebate instalirati pločice na obodu poda , izrezati ih na veličinu s mokrim pilom i leže ih thinset .
14

Povucite pločica razmaka od fuga između pločica s iglom -nose kliješta . Ostrugati bilo thinset koji je dobio na površini pločica sa špatulom .
15

Pripremite hrpa žbuke , u skladu uputama na pakiranju . Početak primjene talog u pločice u jedan od vanjskih uglova . Pokrenite talog plovak dijagonalne pločice u potpunosti ispuniti zglobova . Dopustitetalog postaviti za vrijeme navedenog na pakiranju .
16

Obrišite površinu pločica s vlažnom spužvom , to ispiranje često. Dopustite pločice postaviti za oko 45 minuta , a zatim obrišite ih papirnatim ručnicima za uklanjanje mutni film s površine .
17

Odrežite bilo koji od pločica membrane koja je izložena uz rub zid sa skalpelom .

Domaći roštilj & Jame

Mogućnosti postoje da bi se omogućilopoduzetni obrtnik stvoriti ništa odpojednostavljeno daekstravagantna na putu domaće roštilj ili jamama . Primarni ograničavajući faktori su troškovi uključeni i vještine majstora . Nekoliko smjernica pokazuju neke

Více >