Kako Ulijte brodski podnožje

čvrsti temelj za svoj palube je bitno za sprečavanje prebacivanja ili kolaps strukture . Pravilno izlio uporište su ključ za stvaranje tog stabilnu bazu za svoje palube postove . Položaj linije mraza u vašem području jeključna komponenta kada shvatite koliko je duboka sipati svoje podnožje . Je uporište treba doći ispod granice smrzavanja , takosmrzavanja tla neće izvlačiti na palubu tijekom zimskih mjeseci . Planirajte out podnožje prije nego što počnete kopati kako bi se izbjeglo strukturalne probleme . Pregled, što vam je potrebno pregled, boja u spreju
Ulozi
Post rupa sponzoruša pregled, zemni plin svrdlo pregled, 12 - inčni graditelj -a cijev
vidio
Beton pregled Lopata
sidro
Upute Screenshot 1

Markpalube na tlo koje se odnose na palubi građevinskih planova . Koristite boja u spreju ili udjele u povodu iz rubova područja palube . Označite od uporištima na temelju položaja mesta za palubu .
2

Pregledajte uvjete zgrada broj za palube uporištima , uključujući i dubine , širine i oblika . Odredite , ako vam je potrebna dodatna dubina na rupu za smještaj šljunka za drenažu . Kod trebala zahtijevati od vas da kopaju podnožje dublje od linije smrzavanja kako bi se izbjeglo pomicanje .
3

kopaju rupe za svako uporište na potrebnoj dubini pomoću Digger nakon rupu ili plinom pogon svrdlo . Stavite šljunka na dnu rupe , ako koristite šljunak . Inače ,prljavštine na dnu rupe treba biti neometano .
4

izrezati 12 - inčni graditelja cijev na ispravnu duljinu temelji na potrebnoj dubini uporište . Dodaj dodatnih 2-3 cm za cijevi , tako da strši iz rupe kad je postavljen na svoje mjesto .
5

Stavite cijevi u rupe . Zatrpavanje oko cijevi pomoću nečistoću uklonite tako da je sigurno . Ulijte betona u cijevi dok ne budu ispunjena do vrha , pomoću lopatu za miješanje betona za uklanjanje mjehurića zraka svakih 10 centimetara .
6

Umetnite vijke za pričvršćivanje u beton prije nego što ga postavlja . Ostavite izložene gazni sloj na vijcima kako bi se omogućilo za pričvršćivanje postove . Dopustitebeton u potpunosti izliječiti prije nego što nastavite s palube gradnje .

DIY Deck Liječenje

Vanjske palube suidealno mjesto da se zabavljaju goste i uživati ​​u prednji ili dvorištu . U principu , palube su izrađeni od drva dasaka koje su podržane od strane drveta greda . Akopaluba je zatvoren u ekran ,kat također je prikazan s donje zadrža

Více >