Kako zamijeniti ili ažurirati trijem stupac

Trijem stupovi su važni , vrijedni strukturni elementi koji ne samo ramena većinu opterećenja trijem krov , ali oni također igraju veliku ulogu u definiranju stil trijema . To je bitno da zamijeni stupac koji pokazuje znakove truleži ili oštećenja , ali vam svibanj također žele zamijeniti svoje stupce s ​​više stilski verzije samo donijeti svjež novi izgled eksterijera vaše kuće . Bilo kako bilo , vi ćete biti osiguravanje dugoročne integritet trijema kao cjeline . Pregled, što vam je potrebno
Mjerenje traku pregled olovku i papir
Izdržljiva teleskopski odvijač
Klipni vidio pregled Hammer
polugom
Angle četvornom
visak
New trijem nakon
ručna pila
4 - noga stolarska razini
Snaga bušilice i komadići
3 - inčni inox vijci pregled brusnim papirom
Drvo kit pregled bojom
Upute
uklanjanje pregled, 1

Izmjerite duljinu postojećeg post i napisati to mjerenje dolje .
2

Postavite teleskopskim dizalicu što je moguće bliže uz kolonu . Podignite dizalicu , tako da podiže zrake 1/4 inča .
3

Cut kroz sredinu post s klipni vidio da dvije odvojene okomite rezove , jedan 8 centimetara iznad drugi . Knock out presjek između rezova čekićem .
4

Odvojite i uklonite gornje i donje dijelove post s barom vrana .
Instalacija
5

Marksredišnji dio trijema stupcu na donjoj strani grede . Koristite kut trg povući središnje preko širine snopa .
6

Hanguteg viska od središnje točke na gredi . Marksredište točka na trijemu palubi ispod utega viska .
7

nacrtati središnjicu kroz središnju točku na palubi , da odgovara središnjicu na donjoj strani grede . Pregled
8

Izrežite novi stupac s ručna pila prema duljini od starog stupca . Akostupac ima bazu i kapu , morat ćete oduzmite svoje visine od mjerenja prije rezanja . Pričvrstite bazu i kapu , ako ih ima , na novu kolonu .
9

Mark središnji bodova na vrhu i na dnu novog stupca . Nacrtaj centerlines kroz svaku središnju točku i na strani stupca . Ako koristite baze i kapu , označiti središnjicu na obje strane svakog od njih.
10

Postavite stup , tako da su gornji i donji središnjice oznake usklađen s centerlines izvučeni na palubi i zrake . Provjerite je listupac je uteg s razine od 4 metra stolarskoj .
11

Spustite teleskopskim dizalicu . Učinite to polako kako bi izbjegli kucati stupac iz poravnanja . Provjerite visak opet , s snopa odmara na kolonu .
12

Izbušite rupe pilot za 3 - inčni inox vijcima i pričvrstite stupac zrakama i palube na sve četiri strane . Ako ste odabrali stupac s kapicom i baze , sigurno ih se umjesto grede i palube . Pokrijte za vijke s drveta kita , pijesak rumenilo kad je suho , i boje kako bi se slagala stupac .

Kako Debeli je drvo Brodski za 24 na centar gredicama

? Izgradnju palube za uobičajene drva dimenzija , ali odabrati brodski materijal koji ne Splinter . Dok su mnoge kuće odlučite Douglas kao brodski materijal , ovu šumu , ipak izdržljiv, osuši i krhotina lako . Najbolji prirodni površina za palube je

Více >