Građevinska Vodič za ogradu trijema

trijem dodaje da je životni prostor i vrijednosti vašeg doma i ograde unaprijediti ljepotu samog trijema . Ograde na verandi ili palubi su dostupne u mnogo različitih vrsta i stilova , aliosnovna konstrukcija ostajeista . Učenje terminologiju o dijelovima ograda pomagala u izgradnji jednog .
Dijelovi pregled

Ograda se sastoji od nekoliko različitih dijelova koji svi stati zajedno u obliku gotovog proizvoda . Ograda su uspravni zajednice koji se pokreću između dna tračnice i ručne željeznicom kako bi se dobilo ogradu . Aruku željeznicom i donji rail su horizontalni odbori koji učvršćuju ograda . Na otprilike svakih 72 inča je potrebnanakon što je daljnju potporu za ogradu , a ponekad ima dekorativnu kapu na vrhu . Post može odmoriti od dna željeznicom ili podu trijema . Kolona jesastavni dio trijema jer podržava krov . Ona radi vertikalno od krova do poda i postaje dio ograde .
Plasman na postove

Prije nego što počnete u sa fizičkog rada , morate poduzeti mjere i napraviti neke izračuni . Koristite metar po obodu poda trijema kako bi se utvrdilo gdje će biti smješten na postove . Stupovi su već u mjesto podupire krov - oni zapravo računati kao postovi -tako ih koristiti kao polazišta iz kojih se mjeri . Marko je vidio oko 72 centimetara , što omogućuje dimenzijama vaše postove . Cilj je zadržati postove ravnomjerno raspoređene . Drugi način je da izmjeriti udaljenost između stupova i staviti post u centru .
Mjerenje ograda

Kako bi se utvrdilo koliko balusters će vam trebati između svako radno mjesto , zbrojit mjerenje širine vaših balusters i jaz između svakog . Na primjer , ako koristite 2 -po - 2 inčni zajednice - koja zapravo Mjera 1 1/2 inča - i razmak od 4 inča ,ukupni je 5 1/2 . Tada ćete izmjeriti udaljenost između dva mjesta ( 68 1/2) , podjele koja je za 5 1/2 i zaokružiti . To će utvrditi broj potrebnih balusters između stupova (13) .
Plasman ograda

Nakon utvrđivanja koliko balusters trebate između svako radno mjesto ,razmak udaljenost je sljedećeg mjerenja potrebni . Iako ste koristili 4 - inčni prazninu u svojim proračunima za određivanje broja balusters , to nije točno za razmak . Pomnožite širinu pluteja ( 1 1/2) od broja balusters ( 13 ) za ukupno 19 1/2 . Ova brojka se oduzima od ukupne udaljenosti između stupova ( 68 1/2 ) za dolazak na 49.broj mjesta je uvijek više od broja balusters jedan , tako da podijelite 49 sa 14 dobiti 3 1/2 i da je veličina vaših prostora .

Svrha razmak između eksterijera Paluba daskama

Bilo platforma je izrađena od punog drva ili kompozitnih materijala , pravilan razmak je potrebno kako bi se omogućilo da se voda isušiti površinu palube . Bez odvodnje , voda bi mogla udružiti ili barica u niskim mjesta u palubu . Isto tako , drvo s

Více >