Vinyl Deck Instalacija

U stilu i tipu , vinil palube ne razlikuju toliko od drvenih paluba niti na podlogu ili okvir ispod. Vinil paluba obično je izgrađen na 16 - inčnom centra izgrađenog od kvalitetnog drva kako bi se zadovoljile sve zgrade kodovi na isti način kao i bilo koje druge vrste terase . Ne preporuča se , međutim, da vinil palube biti instaliran izravno na betonsku ploču zbog kontrakcije i ekspanzije pitanjima .
Obrasci Screenshot

Nekoliko mogućnosti postoje u polaganje katu terase na vinil palubi . Ovisno o veličini , možete pokrenuti daske u jednoj punoj dužini preko podu ili teturati šav , u kojem slučajupoda treba biti dvostruko joisted . Druga mogućnost je da se pokrenete dijagonale uzorak po podu , što opet mora biti dvostruko joisted . U svim slučajevima ,16 - inčni centar preporuča u okviru ; Međutim , moguće je raditi sa 12 - inčnim centra na dijagonalno uzorak .

alata i materijala

Standardni zahtjevi uključuju dozvole i planova, razinu , niz liniju , trg imjerna traka . Ostali alati uključuju kredom liniju , skalpelom i 1/8 - inčni razmaka za daskama . Električni alati koji će se koristiti obuhvaćaju kružni pilu s fino zuba karbida oštricom i jigsaw uz bušilicu i svrdla . Ako imate električni odvijač ili Phillips glavu malo za vježbe , to će doći u ruci , kao dobro .
Učvršćivanja Dužice pregled

poravnajte prvi daska za Podloga s nadstrešnice od oko 1 1/2 inča na svakom kraju . Napravite oznaku koja označava 1 5/8 posta podršku i izbušiti rupu u dasci za smještaj post . Trg je daska gore i pričvrstite # 8 - po- 2 - inčni palube vijaka , u kanalima , na postolja svakih 16 centimetara , ali ne zategnuti. Ne koristite ljepilo ili nokte bilo koje vrste . Line up sljedećeg daska pomoću razmaknice između njih da bi sve uniformu . Pričvrstite ovo dolje na isti način kao i prvi daska i nastavljamo dopodne je završen , bušenje rupa za radna mjesta kao što je to potrebno . 4 - inčni daska prevjes od ruba postolja jemaksimalno dopuštena .
Ispunite komada i End Omoti

Nakon što su instalirani svi podovi daske , umetnite ispune komada u kanalima sakriti vijke . Pritisnite prednji rub u kanal i koristiti blok drva da ga gurnite na mjesto . Punjenja komad je dizajniran kako bi odgovarao u cijelom kanalu , a ubacuje se u kanal . Pričvrstite kraj pokriva se otvorenih daska krajevima .

Kako Okvirnu nepravilnog oblika Deck

Možda imate zelju da omotajte palube oko dvije strane svoje kuće . Ili možda želite krivulje svoju vodeću prednost ili napraviti otvor za stabla ili kamene gromade . Dok je svako odstupanje od standardnog pravokutnika uključuje složeniji kadra, kao i

Více >