Kako izgraditi Paluba Paver

finišera napraviti idealnu strukturu podrške za palube i terase , omogućujući kuće široku paletu izbora u pogledu stila i materijala . Najvažniji faktor pri instalaciji Paver palube pruža pravi temelj za svoje finišera . Bez odgovarajuće utemeljenju, opločnika može pomaknuti , kolaps ili pogoršati s vremenom . Pregled, što vam je potrebno pregled Paint ili udjele i kabel pregled lopatu
ploče za nabijanje ili ruku zlonamjerno pregled krajobraz tkanina
Paver bazu pregled
izravnavanje pijesak pregled Gumeni malj pregled Diamond oštrica mokro pile pregled ivica materijala i udjele
Upute Screenshot 1

Lay out dizajn svoje palubi ili vrt s oznakom boje ili drvenih kolaca povezanih najlonskim žicama . To će stvoriti vodič za vaš proces izgradnje .
2

Dig svoj ​​instalacijski prostor na dubini od 7 inča , osim ako nije drugačije uputama svog zgrada koda uredu . To će vam omogućiti dovoljno prostora pružiti odgovarajuću podršku za svoje finišera .
3

Kompaktniiskopano područje s ploče za nabijanje ili ruku petljanjem . To će poravnati svoju bazu površinu , dajući vam potpuno ravnu površinu da počnete sa .
4

Pokrijte izložena tlo slojem krajolika tkanine , što će pomoći u odvod vode , dok je osigurati da se tlo ne oprati s vodom . Pejzaž tkanina će također spriječiti kukolj od odrastanja između finišera u vašem palubi .
5

Laika 4 - inčni debeli sloj vrt finišerom osnovnog materijala ili šljunka na vrhu krajolika tkanine . Spread materijala u sloju čak i kompaktan ili nabijati površinu da bi ga potpuno ravna . Ovaj materijal omogućuje odvodnju i pruža stabilnu površinu za podršku opločnika .
6

Završite podlogu s 1 inčni sloj za izravnavanje pijeska , ravnomjerno po cijeloj površini i zbijen ili tamped . Ovaj stan ali i povodljiv površina jezavršni sloj prije nego što postavite svoje opločnika .
7

Stavi prvi Paver svoje mjesto u jednom kutu instalacije području. Postavite razinu na vrhu kako bi bili sigurni da sjedi potpuno ravna ; dodirnite Paver u mjestu s gumenim batom , ako je potrebno , kako bi ga razine .
8

Postavite više opločnika u željenom dizajnu , svaki za provjeru razine s okolnim finišera za održavanje potpuno ravnu površinu , Ako je potrebno , smanjiti opločnika da stane oko prepreke ili uz rubove instalacijskog prostora s dijamantnim noža mokro pile , na raspolaganju za najam ili kupnju od hardvera i home poboljšanje trgovaca . Nastavite sve dok se svi finišeri instalirani .
9

Surround instalirane finišera s plastičnim ivica materijala koji će spriječiti opločnika od prebacuje pod stresom ili pritiskom . Vozite metalne udjele u određenim rupe na 30 do 45 stupnjeva kut držati materijala na mjestu .
10

Nanesite tanki sloj pijeska izravnavanje na vrhu finišera površine . Koristite push metlu raditi pijesak u fuge između finišera , filing u svim praznine za ravnomjerniju dizajn . Navlažite površinu i ispuniti sve preostale praznine .
11

Kompaktni ili nabijati na površinu vrt još jednom kako bi se osiguralo da svi pijeska nastanio .

Kako dodati rešetkasti poklopac na palubi

Pružanje okus otvorenom ,paluba je tvoja okupljalište , roštiljanje mjesto i reprezentativni . Ako vam treba više privatnosti , ipak, rešetke će pružiti određenu zaštitu zadržavajući otvorenu osjećaj zraka . Rijetke, prekrižene trake od drveta ili pl

Více >