Kakav parket vi stavili vani Balkoni

?

Ako je vaš dom , apartman ili stan ima vanjski balkon koji treba novi podovi , možda se pitate kakav je materijal prikladan za ovu vrstu površine . Vi zapravo imate nekoliko mogućnosti . Možete ići s gotovo bilo koje vrste podnih obloga na vanjskim balkonu da bi stavili bilo gdje drugdje , uz nekoliko iznimaka . Samo budite sigurni da pripremi površine ispravno , i odabrati najbolju podlogu za svoje posebne potrebe i okolinu u kojoj živite .
Drvo pregled

Jedan od najčešće korištena i često je volio podnih površina je drvo . Korištenje drva za vrt , palubi ili balkon katu jepametan izbor . To je estetski ugodan , izdržljiva i dostupan je u više različitih izgleda i boja . Drvo će vam trajati cijeli život ako se brinuti o njemu ispravno , a to može doći predtretira s kemikalijama za sprječavanje zaraze insekata i truljenja . To je također vrlo lako instalirati na bilo kojoj visini iznad tla , a relativno je jednostavno izrezati i jeftin za kupiti u većini slučajeva . Jedini veliki minus na korištenje drva jetrajno održavanje potrebne da bi ga gleda svoje najbolje i da jamči da traje što dulje .
Keramičke pločice pregled

Keramičke pločice jenešto pristupačne opcija za podove koji dobro radi na balkon katu ili palube . Keramičke pločice dolaze u gotovo beskrajne različitim bojama, oblicima , dizajna i završi , što znači da vjerojatno možete naći pločicu koja vam se sviđa bez obzira na vaš ukus . Oni su lako držati čistim i trajati dugo vremena uz pravilnu njegu . Možete postaviti pločice na bilo već postojeće glatku površinu . Ako imate ploču , možete postaviti pločicu sami lako pretvoriti običan izgleda balkon katu u raskošnim popločan površine koje će donijeti svoj ​​prostor za život . Dobra ideja za vanjsku pločica je bilo mjesto pločice bočnih mojoj strani , bez žbuke linijama kako bi se spriječilo talog iz uzimajući prljave u prirodi , ili koristiti dobar injektiranje sealer i oprati površinu redovito kako bi se spriječilo bojenje .


Beton pregled

Izlijevanje konkretan balkon kat je moguće u nekim situacijama , iako to ne mora uvijek bitiopcija . Mali balkona obično može podržati betonska ploča , ali trebat će vam pojačanje ispod balkona , kao što su drvo ili čeličnih nosača da ga držite se sigurno. Zapečaćena beton jedobar izbor jer je tako izdržljiv. To će trajati neodređeno vrijeme te je gotovo nepromijenjen prema svim vremenskim uvjetima . To također može biti oslikana , obojeni i svibanj čak se koristiti kao osnova za kasnije pločica ili drugih resurfacing ideje , ako se umorite od glatkog betona izgled . To može biti skupo i može biti izazov za instalaciju u nekim slučajevima .
Unutarnji /Vanjski tepih pregled

Unutarnji /vanjski tepih jevrsta tepiha koji jepogodan za podnu oblogu interijer sobe kao i terase , balkona ili druge namjene na otvorenom . Danas postoji mnogo mogućnosti u ovoj vrsti podnih obloga . Dani krut , zelene trave " lažni " -looking tepisi su otišli , iako još uvijek možete ih dobiti ako želite . Iako je pogodan za uporabu na otvorenom ,unutarnji /vanjski tepih je opcija najbolja za balkone koji su barem donekle pokrivene , te da će štititi tepih od elemenata . Ti tepisi su uglavnom vlage i plijesni, otporna , alivrijeme može učiniti ih istrošeni prije vremena.

Hardscape Landscaping ideje za vrt

Patio hardscaping mogu uključivati ​​brojne oblike i boje . Razmislite stil svoje dvorište pri osmišljavanju hardscaping , kao što su vikendice , suvremene ili španjolskom stilu . Također pojasniti ono što ćete koristiti za vrt . Ako želite malo blag

Více >