Kako priložiti palubi s Bamboo

održiva priroda bambusa činiekološki građevinski materijal za sve, od poda do ograde . Bambus dolazi u različitim oblicima , kao što su valjane ograde s Lovački spojenih u strukturi ograde . The role dolaze u različitim visinama , od 3 noge do 8 metara . Ova vrsta bambusa materijala radi dobro priložiti palube za više privatnost dok uživate svoj ​​otvoreni prostor . Za stabilnost ,ograde treba biti priključen na vaše postojeće ogradu tako da je dovoljno jak da služi kao barijera oko palube . Pregled, što vam je potrebno
traka mjera
bambus ograde pregled Drill
pregled 2 - inčni vijci pregled Razina
Upute
1

Provjerite svoj ​​ogradu kako bi se osiguralo da je stabilna . Potražite trulim područja ili savijanje koja bi mogla utjecati na strukturni integritet ogradu . Zamijenite sve oštećene ili pokvarene ploče prije nego što nastavite s instalacijom bambusa .
2

Izmjerite duljine ogradu kako bi se utvrdilo koliko bambus ograde koja vam je potrebna . Smanjite duljina bambus ograde ako je potrebno da se stane uz ogradu .
3

Držite bambus ograde na mjestu uz ogradu . Koristite razinu kako bi se osiguralo da seograde je razini .
4

Označite mjesta za rupe na vrhu i na dnu na prvi komad bambusa trske za vijke tako da idu u krajnjem post na palubi ograda . Označite dodatne rupe svakih 10 do 12 inča duž ograde na oba vrhu i dnu Lovački . Označite rupe tako da su vijci će ići u gornjem ili donjem horizontalnih ograde komada za najveću stabilnost .
5

Izbušite rupe u svim označenim mjestima na bambus ograde , tako da su u mogućnosti da lako pričvrstite je na ogradi . Izbušite rupe u istim mjestima na ogradu .
6

Line up rupe na bambus ograde s rupama na ogradu . Pričvrstite bambus pomoću 2 - inčni vijka tako da oni idu kroz bambusa i na ogradi . Provjerite razinu bambus ograde često.
7

Premjestiti uz ogradu , vijak u bambus ograde kao i ti ići . Dodaj dodatne vijke koliko je potrebno i ako određena područja ograde osjećaju labav ili nestabilan .

Da li cedrovine trebate izložiti prije bojanja

? Cedrovine sadrži prirodni ulja koji su otporni na drvo truleži i insekata zaraze . Nedovršena , cedar će dobi do srebrno - sive boje s progresivno izrečene drva . Slikarstvo cedar jeizvediv izbor ako želite da odgovara cedar namještaj, ograde ili p

Více >