Koji je najbolji način da se Nanesite žbuke na Brick Patio

?

Brick terase donijeti toplinu i tradicionalni šarm na krajolik , a njihova izdržljivost i snagu da ih dobar fit za gotovo bilo doma . Nanošenje žbuke na zglobovima između površine opeke ih sjedne na mjesto i drži korova i ostataka iz zgrade u pukotine . Mort stvrdne brzo i može se obojiti cigle , tako da su najbolje metode aplikacije također dogoditi da budenajbrži i najčišći .
Priprema pregled

Zaštita cigle prije nanošenja morta sprečava površinu cigle od toga stjecanja trajno siva mrlja . Jednostavan način da to učinite je da se postroje rubove svake cigle s samoljepljiva traka . Ovaj proces treba vremena , alidodatni trud će rezultirati čistim i bistre zajedničke linije i bez mrlja cigle .


Nanošenje morta

Jedan tradicionalan način primjenjivati ​​mort između opeke podrazumijeva razmazivanja male količine preko svake sekcije i pomoću injektiranje plovak da ga nabijati dolje . Ova metoda je brza , ali je isto tako neuredan i više vjerojatno napustiti mrlje nego ako koristite injektiranje vrećicu . Dichtschlämme vrećice su otvorene vrhom vrećice koje zahtijevaju od vas iscijediti talog uz zgloba , vođenje vrh vrećice za preciznu primjenu .
Konkavni Zajednički Završi pregled

mort počinje otvrdne brzo , tako da ćete morati završiti zglobove odmah nakon što primijenite mort . To uključuje zaglađivanje površine , tako da to bez udaraca i jama . Trčanje konkavne predraonik funkcije nad mort će stvoriti suptilno udubljeni izgled koji naglašava cigle . Predraonik alati imaju zakrivljeni oblik , s krajevi koji su usklađeni s vrha cigle kako bi osigurali ujednačenu dubinu sa svakom zglobu .
Stan Zajednički Završi pregled

Ako želite završiti žbuke zglobova pa su razinu s cigle , pokrenuti stan kraj lopatice na vrhu na štrajk off višak i popuniti sve rupe . Držite lopaticom tako da sjedi u istoj razini tijekom susjedne red cigle i premjestiti ga polako preko svake sekcije . Ako imate pomagača , jedna osoba treba primijeniti mort u malim dijelovima , adrugi slijedi iza njih dorade . Ako radite sami, završiti zglobove u jednom dijelu prije nanošenja žbuke nasljedeću .

Kako to Graditi Patio izlazi iz betonske blokove

strma slijetanja sprečava udoban pristup svoj ​​vrt . Napravite jednostavniji način da se na ili dolje iz vrt dodavanjem stepenicama . Možete stvoriti stepenicama s minimalnim materijala, alata i malo znanja pomoću premanufactured blokova cementa . M

Více >