Patio Stropni jezik & amp ; Groove Savjeti

jezik i utorom strop na natkrivenom otvorenom prostoru stvara rustikalni dojam da je više od običnog gotovog šperploče . Ugradnja jezik i utorom uključuje čavlima pojedine ploče na postojeći strop koji pokriva vrt . Da biste uštedjeli vrijeme i novac , planirati svoj projekt i instalirati ploče pažljivo.
Procijenite iznos pregled

Procjena količina materijala koja vam je potrebna jeključan korak u tom procesu. Kupnja previše jezik i utorom odbori će trošiti novac . Ako ste došli do kratko , vi ćete biti stvaranje dodatne izlete u trgovini home poboljšanje . Za procjenu točno , morate znati širinu ploča idete kupiti za projekt . Ploče za jezik i utorom stropove dolaze u različitim širinama . Izmjerite dug put na terasi u centimetara kako bi se s procjenom . Podijelite tu udaljenost po širini jednog odbora u novom stropu . Na primjer , ako koristite jezik i utorom materijal koji je 6 cm širok , te će podijeliti ukupno za šest procijeniti koliko zajednice trebate . Dodavanje dodatnih 10 posto na iznos koji izračunali da račun za pogreške ili smanjiti za glačanje.
Nokautirati Dizajn pregled

suhe vožnji izgled stropa vam daje bolju ideju o tome kako instalacija bi trebala ići . Ako vaše zajednice su duži od dubine vrt , također ćete morati odgovarati za rezanje ploče do veličine . Želiterazmak od 1/4 inča na oba kraja svakog odbora kako bi se omogućilo širenje tako da ovaj lik u svoje mjerenja pri rezanju daske .
Pripremajući Forumi

Kada imate ideju o izgledu stropa i imaju ploče izrezati na veličinu , pripremite komada na temelju kako namjeravate ih završiti . Boja ječest izbor za vrt stropove . Premijer i boje sve daske odjednom , tako da su spremni ići kada želite da ih instalirate . Bojenje je još jedna mogućnost za gotove daske . Rukovanje sve bojenja posla odjednom znači da je potrebno da biste dobili materijale iz samo jednom kako bi se borila cijeli posao . Bojenje daske nakon što su nastrop je teže , jer ste ispod i dosežući .
Instalacija Savjeti pregled

Ploče trebaju biti pribijen na strop u 12 do 16 inch udaljenosti . Prilikom instalacije sljedeću ploču , možda vam je potrebna pomoć uzimajući jezik da stane u utor . Umjesto da jednostavno lupa na brodu sa malj , koristite staro komad drva . Postavite ovo staro komad nad jezikom odbora i udario ga takostvarna zajednica se instalira nije oštećen .

Kako izgraditi Ekstenzije na prikolici

Prikolice koji su postavljeni na kampiranje može biti double - wide i samohrani - wide modeli . Ako imate jednu - wide trailer možete dodati nastavak za povećanje kvadrature ili dnevni boravak . To možete učiniti dodavanjem sunčanje sobu ili vrt sobu

Více >