Kako ukloniti Epoksi - šljunčana premazi Od beton palube

Epoksi - šljunčana premaz jepodnice mješavina koja se sastoji od graška veličine šljunka i epoksida. Premaz je i atraktivan i izdržljiva . Budućipremaz je tako izdržljiv , teško - ali ne i nemoguće - ukloniti . Uz korištenje epoksi otapala , možete razbiti premaz . Nakon štootapalo ga stanjuje dovoljno , možete ukloniti raskliman šljunka i epoksi ga karting daleko. To će ostaviti svoju konkretnu palube potpuno jasno materijala . Pregled, što vam je potrebno
Ukočeni - vlaknima pritiskom metlu pregled Sigurnosne naočale
lica maska ​​
Gumene rukavice pregled epoksidna otapala
Ručno pumpa kemijski prskalica pregled Screenshot Crna plastičnu foliju pregled Opeka pregled lopatu
Kat strugač pregled perač
Upute
1

Sweep palube jasno od prljavštine, ostataka ili labave šljunka s krutom - vlaknima metla .
2

Stavite na sigurnosne opreme , uključujući zaštitne naočale , maske za lice , gumene rukavice i odjeću koja pokriva što više kože moguće .
3

Ispunite kemijsku prskalica s epoksi otapala osmišljen kako bi se uklonio epoksi podnih premaza . Daj ručku na prskalicenekoliko pumpe za povećanje tlaka . Poprskajte površinu palube s otapala , koja pokriva epoksi - šljunčanu premaz s umjerenom sloj otapala .
4

Pokrijte palube u potpunosti s listom crne plastike . Povijati rubove plastike s ciglama . Dopustiteotapala sjediti na mjestu preko noći prodrijeti premaz . To će razbiti epoksida .
5

Uklonite plastičnu foliju . Koristite lopatu za uklanjanje raskliman epoksi i šljunka iz betonske površine palube . Prebaci se na kat strugala ukloniti šljunčanih dijelova dalje zapeli na betonu . Ponovite sprej i uklanjanje proces , ako samo jedan sloj premaza dolazi . Trebali biste biti u mogućnosti ukloniti preostali šljunka i smjese nakon drugog zahtjeva .
6

Operite beton jasno je bilo otapala i epoksi nakon završetka uklanjanje , pomoću pranje tlaka . Pregled

Kako Lay pločica na drvenoj palubi

Iako drvene palube su , naravno, estetski privlačan , izloženost vrijeme uzrokuje da izgledaju prljavo tijekom vremena . Paluba pločice odmah poboljšati izgled stare ili ružno Drvo palube te poboljšati ukupnu rubnik žalbu . Međupovezana palube pločic

Více >