Kako Deep iskopati položiti finišera

?

Odabrali ste stranice, dizajn i vrstu i boju vrt finišera želite staviti u vašem dvorištu . Sada počinje faza gradnje . Svaka odluka o svom novom vrt ili nogostup je važno , alitemelj počnete s će odrediti koliko dugo će trajati nova gradnja iukupni uspjeh projekta . Baza vaš vrt ili nogostup zahtijeva neke istraživanja prije nego što pokupiti lopatu . Trebali biste odabrati vrstu pijeska i šljunka da stave pod svoje finišera prije nego što počnete kopanje . Vi bi također trebali imativrsta finišera odabrala tako da se može odrediti dubinu .
Priprema pregled

Priprema vašeg podzemlje i finišerom krevet je vrlo važno za projekt . Ukupna snaga vrt ili nogostup ovisi o ispravnom pripremu i plasman podzemlja i baznih materijala . Vi ćete želite početi obilježavanje površine koja se popločana i postavljanje drvenih klinova oko područja . Pljusak slikarstvo područje biti iskopana jejednostavan način da se vidi granice za kopanje . Prije nego što kopaju , provjerite je li vaš site će imati odgovarajuću drenažu i ne drže vodu nakon što su postavili podove . Također ćete morati odrediti moguću lokaciju podzemnih kabela ili vodovod , tako to može izbjeći .
Dubina

Ulog kutovi vaše stranice , i iskopati vrh tlo i podzemlje u staked području s lopatom na dubini od oko 9 cm , ovisno o dubini svog izabranog finišera . Većina opločnika su 3 do 3 1/2 inča debeli . To će omogućiti iskopa za osnovni materijal od oko 5 cm da se nalazi na dnu iskopanog rova . Nakon što ste završili svoj ​​kopaju , kompaktne tlo i početi polaganje šljunka . Vlaženje šljunka lagano vodom pomoći će kompaktne ga kao što ste ga stavili u mjestu . Hodanje po šljunku će također pomoći da ga kompaktne . Nastavite dodavati šljunak u slojevima dokbaza je oko 3-3 1/2 inča od željene razine gotovog razredu .
Kompaktni

Morat ćete stavi 1-2 cm postavljanje pijeska na vrhu šljunka kako bi kompaktan je dalje i pričvrstite ga na tlo . Ispunite bilo slabog mjesta u vašem šljunka s dodatnim pijeska i ponovite sve dok vaš site je razini , uz blagi pad za odvodnju . Ne korak dalje, kompaktan ili mokro pijesak nakon što ste završili " poravnavanjem lopaticom " --- termin koji se koristi za zbijanje i niveliranje svoje tlo . Vaša stranica sada je pripremljena i spremna za finišera .
Ograničenje

Nakon što ste napravili svoj ​​uspješan kopaju i pripremili svoje stranice za finišera , nemojte zanemariti da plan za rub ograničenja koja će zadržati svoju bazu i opločnika od prebacivanja iz dobi i vremena . Možete kupiti svoje naslone od većine vrtu centara . Oni su običnocrni polimera ili plastike . Vi ćete želite osigurati ograničenja uz rub svoje finišera i kocki ih svakih 16 inča . Vožnja šiljaka u svoju pripremljenu bazu ispod svojih finišera pod različitim kutovima će poboljšati drži moć obuzdavanja na zemlju . Nakon odgovarajuće dubinu za svoju bazu održat će svoje naslone i udjele sigurno protiv svojih finišera .

? Može Snijeg uništiti Wood Paluba

snijeg može biti lijepa za gledanje ; ali kao vlasnici znaju , to može stvoriti niz problema , ne samo kuća , ali i druge dvorištu strukturama . Iako je otvoreni dnevni prostor - kao što su terase i palube - često zaboravlja u hladnijim mjesecima , t

Více >