Koja je prosječna veličina palube na Mobile Home

?

palube dodatak kući jeznačajnu odluku . Veličina palube određuje nekoliko čimbenika , uključujući i raspoloživih sredstava i dvorište sobi , korištenje palube za zabavne i kako se uklapa u cjelokupnu prirodu kuće . Mobilne kućice su manji od standardnih domova , a oni su obično stisnut u manje puno . To može utjecati na odluku homeowner na veličinu palube za izgradnju .
Prosječna palubi pregled

Prosječna početna paluba kreće se između 300 i 400 četvornih metara . 15 -po - 20 - noga palube će biti na manje veličine , dok je20 -po - 20 - noga palube će iznositi 400 četvornih metara . Obje veličine su dovoljno veliki da ima roštilj , stol i nekoliko stolaca sa odgovarajućom prostora za kretanje i uživajte u društvu . Kao što jeveličina postaje , manjapalube postaje gužve .
Dugim i plitkim pregled

mobilni vlasnik kuće u manjem puno dalje mogu imati veći palube ga izgradnju uzdužduljine od kuće , umjesto prema van . Palube koji je 30 stopalo dugo , a samo 12 metara širine i dalje će dati 360 četvornih metara za zabavu , bez širi previše duboko u puno . Čak8 metara dubine palube može raditi u ovim okolnostima dokplasmanpaluba namještaj je pažljivo razmotriti .
Manji palubi pregled

lako, male palube za izgradnju i jedan koji se često obavlja učiniti-to -sami kuće na uskoj proračun ili male parcele je samo 8 -po - 8 -noge . Standardni 2 - by - 4 - noga Zgrada klinac je 8 - metara dug , a to omogućuje izgradnju palube s minimalnim drva rezanje i ograničenim stolarije vještine . Veličina male spavaće sobe ,64 četvornih podnožju palubi još uvijek daje prostora za nekoliko ljudi sjesti i uživati ​​u prirodi , pa čak i da imaju roštilj .
Građevinska Kodovi pregled

Ako mobilni dom je u parku dizajniran za domove , onda postoji svibanj biti ograničenja u veličini palube . Važno je da provjerite s propisima i sa svim općinskim građevinskim propisima prije planiranja palube . Građevinski poduzetnik će obično znaju općinske kodove , ali ne mogu znati lokalne uvjete park .

Kako koristiti mornarske daske

Marine šperploča je izgrađena od vodootporne ljepila koji činiproizvod pogodan za upotrebu izvan na vodi . Drveni brod koji je u potrebi za popravke zahtijeva Marine Grade šperploča . To drvo može rezati na isti način kao i standardni dio šperploča .

Více >