Kako sakriti Patio Post nosačem

Post nosači su zatvarači koji drže post na poziciji na vašem vrt površine za podršku krov . Izrađena je od metala ,nosač često sukobi s dizajnom post , stoji protiv poštanskog materijala i marring svoje poglede . Skrivanje posta nosač je obično potrebno spriječiti ovu iz događa . Uz post suknje , možete uspješno sakriti pošta nosač prilikom dodavanja dorada njuh na post baze . Izrađena je od istog materijala kao i mjesto i sa istim općim izgledom ,suknja uklapa u post jednom stavljen preko nosača , uspješno prikriva nosač u tom procesu. Pregled, što vam je potrebno
Tape mjeru
Post suknju
Silikonski brtvljenje pregled finskih nokte
Drvo kit
špatulom
brusnim papirom
Krpe pregled Paint
Osvježivač
Uputstvo 1 pregled

Izmjerite opseg kružne tipkovnici ili dužine i širine uglate zagrade na bazi post s mjernom trakom , i napiši svoju veličinu . Izmjerite visinu kojase uzdiže nosač se post , kao dobro.
2

Kupnja posta suknju , komad prešanja koja odgovara na dnu posta iznad nosača , pomoću izmjerenu veličinu odabrati interijera mjerenja suknja je . Odaberite vinil suknju za vinil postove i drvenom jedan za drvo postove . Osigurajtesuknja je dovoljno velik da se uzdigne iznad držača za najmanje dva centimetra .
3

Pomaknite poštu suknju iznad vratnice dok ne počiva u istoj razini na vrt koji okružuje i skriva konzolu .
4

Laika nit silikonske katranizirati duž spoja između vrha suknje i dužnost držati suknju na mjestu . Stavite drugu nit u katranizirati duž dnu suknje , gdje počiva protiv vrt površine .
5

Miran drvene suknje do mesta dalje po čavlima završiti čavao kroz vrhu suknje u postu oko 1/2 inča od gornjeg ruba središtu suknje . Pokrijte čavao s drva kita pomoću kit nož , a zatim dopustitekit se osuši za dva sata . Pijesakkit glatko s finim brusnim papirom i obrišite s krpom . BojaKit iste boje kao suknja , koristeći vanjski boje i kist .
6

Dopustite boje i katranizirati punih 24 sati vrijeme sušenja prije dodirivanja suknju .

Deck Building Code Ovrha

građevinskoj kodovi se provodi od strane lokalne države, županije i općinskim vlastima . Većina gradova ima kod ovrhe odjel ili odjel zgrade koji pregledava planove i izdaje dozvole . Ako ne živite u gradu , provjerite s vašim županijskim uredima za

Více >